Survivor Spoilers

Survivor spoiler 10/1: «Μακελειό» Μυριέλλας-Αθηνάς, τις χώρισε η παραγωγή (vid)

Survivor spoiler 10/1: «Μακελειό» Μυριέλλας-Αθηνάς, τις χώρισε η παραγωγή (vid)

Survivor spoiler 10/1: Σε άγριες καταστάσεις οδηγεί η κόντρα Μυριέλλας-Αθηνάς, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε νέα κόντρα ανάμεσα στα δύο κορίτσι και μάλιστα δεν θα περιοριστεί στα συμβούλια ή στην παραλία αλλά στον στίβο μάχης!

Survivor: Τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Συγκεντρώνοντας έξι ψήφους από συμπαίκτες του, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στον ντάκο πλάι σε Βαλάντη, Μυριέλλα και Ευρυδίκη.

Έπειτα από ένα επεισοδιακό συμβούλιο, όπου το θέμα που μονοπόλησε τη συζήτηση ήταν τα φιλιά του Γιώργου με τη Μυριέλλα στην πισίνα, οι Διάσημοι κλήθηκαν να αναδείξουν αυτόν που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τους Βαλάντη, Μυριέλλα Κουρεντή και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μέσα από τη διαδικασία, λοιπόν οι Διάσημοι ανέδειξαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με έξι ψήφους και ακολούθησαν έχοντας από δύο οι Θανάσης Βισκαδουράκης και Βρισηίδα Ανδριώτη.

Survivor: Έξαλλη η Ναυσικά: Πώς κάνετε έτσι; Στα οπίσθι@ σας μπαίνει;

Δεν άντεξε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την κριτική των συμπαικτών της στη Μυριέλλα και ξέσπασε κατά τους.

Είναι δεδομένο ότι η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο έχει ενοχλήσει μερίδα παικτών των Κόκκινων. Αφού πρώτα λοιπόν στο Συμβούλιο τοποθετήθηκαν οι Αθηνά Ευμορφιάδη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Βαλάντης κατά της ηθοποιού συμπαίκτριάς της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήρε τον λόγο και… ξεσπάθωσε.

Ανάμεσα σε όσα είπε, ανέφερε: «Μα καλά ρε παιδιά, πού ζούμε στο 1950; Τι συντηρητισμός είναι αυτός; Και στην τελική, τι σας νοιάζει; Στα οπίσθι@ σας μπαίνει; Ή θα μπει;».

Survivor: Ο Κατσαούνης κάνει «στενό μαρκάρισμα» στην Μυριέλλα και τα παθιασμένα φιλιά τα λένε όλα

Το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας έλαβε χώρα στο Survivor και νικητές αναδείχθηκαν αυτήν την φορά οι Μαχητές.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Μαχητών ξεκίνησαν και βούτηξαν μέσα στην κατασκευή που είχε στηθεί για το αγώνισμα. Εκεί βρέθηκε κι η Μυριέλλα Κουρεντή, την οποία ξεχώρισε ο Γιώργος Κατσαούνης μέσα στους υπολοίπους. Την πλησίασε, άρχισαν να συζητούν κι ο ίδιος στην συνέχεια την φίλησε στο στόμα. Το σκηνικό επαναλήφθηκε κι αργότερα, όταν και πάλι προσπάθησε να διεκδικήσει φιλί της με την Μυριέλλα να μην μπορεί να αντισταθεί.

Τρυφερά τετ α τετ και αγκαλιές ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Survivor spoiler 10/1: Survivor: Ο Βαλάντης αποκάλυψε την αλήθεια κι επικράτησε πανικός

«Μύλος» οι Διάσημοι στο Survivor, μετά την αποκάλυψη του Βαλάντη για το «σχέδιο» της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ενημέρωσε όλη την ομάδα πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον παρέσυρε να ψηφίσει την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ εκείνος είχε σκεφτεί τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Μετά τον καβγά ανάμεσα στην Ευρυδίκη και στην Μυριέλλα, ο ίδιος είπε: «Θες να σου πω την αλήθεια; Ναι, το έκανε. Ψήφισα εσένα γιατί ακριβώς αυτό είπαμε. Τελείωσε, σας το λέω ξεκάθαρα. Σε ακούω τόση ώρα και λες μ…ς. Είμαι πολύ ειλικρινής, ψέματα δεν λέω. Έπεσα στην παγίδα αυτή και στο Συμβούλιο δεν με υπερασπίστηκες πουθενά.»

Από την άλλη η Ευρυδίκη αντέδρασε και του ανέφερε πως αλλάζει συνέχεια στάση ενώ κι η Αθηνά Ευμορφιάδη δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Βαλάντης μπορεί να επηρεαστεί για κάτι τέτοιο.

Χαλασμός στο Survivor – «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ερωτοτροπούσαν μέσα στην πισίνα»

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι οι Διάσημοι στο Survivor όχι μόνο για την ήττα τους αλλά και για το γεγονός ότι η Μυριέλλα Κουρεντή αντάλλαξε φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, την αρχή έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία κέρδισε και την ατομική ασυλία. Η παίκτρια δήλωσε ότι δεν μπορούσε να δεχτεί πως την στιγμή που όλοι παλεύουν για την ομάδα, η Μυριέλλα δεν συμπάσχει με την υπόλοιπη ομάδα κι απεναντίας «ερωτοτροπεί» στην πισίνα. «Βλέπω ακραία πράγματα για εμένα κι η ομάδα μας έχει ξεκληριστεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποψινή ήττα…

Είδαμε πολύ καλά τι συνέβη μετά. Να προσπαθεί μία ομάδα και να θέλει να δει τι θα συμβεί και κάποιους δεν τους πείραξε καθόλου. Εγώ ξέρω ότι έχω έρθω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποια συναθλήτριά μου ερωτοτροπεί μέσα στην πισίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, την ώρα που ματώνουμε.

Από αυτό το συμβάν καταλαβαίνουμε ότι οι νίκες είναι ατομικές… Πραγματικά σήμερα άδειασα και θα ήθελα να πάρουν θέση όλοι. Φοβάμαι να μην είμαι εγώ αυτή που θα εκθέσει τα συγκεκριμένα άτομα.

Ξέρουν βέβαια ότι υπάρχουν κάμερες και εκτιθέμεθα. Σήμερα είδα μπροστά στα μάτια μου την Μυριέλλα και τον Γιώργο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται κι όχι φιλικά. Να βλέπω δύο ανθρώπους να ερωτοτροπούν μέσα στην πισίνα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν είναι μέσα στις δικές μου αρχές.

Με την Αθηνά συμφώνησαν τόσο η Ευρυδίκη Παπαδόπούλου, όσο κι ο Βαλάντης που ανέφερε πως βγήκε αληθινός.

Survivor spoiler 10/1: «Μακελειό» Μυριέλλας-Αθηνάς, τις χώρισε η παραγωγή

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε νέα κόντρα ανάμεσα στα δύο κορίτσι και μάλιστα δεν θα περιοριστεί στα συμβούλια ή στην παραλία αλλά στον στίβο μάχης!

Μετά από ένα πετυχημένο ραν της Αθηνάς οι συμπαίκτες της θα πέσουν από πάνω της για να πανηγυρίσουν και η Μυριέλλα θα θελήσει να της δώσει συγχαρητήρια για να πάρει την… αντίδραση της συμπαίκτριάς της!

Συγκεκριμένα η Αθηνά θα τραβήξει το χέρι της Μυριέλλας από πάνω της και η ένταση ανάμεσα στις δύο κοπέλες θα είναι μεγάλη, κάτι το οποίο έχει κοπεί φυσικά στο μοντάζ. Πάντως όπως και να έχει οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο κοπέλες είναι τεταμένες, με την παραγωγή μάλιστα να έχει ήδη επέμβει ώστε να ηρεμήσει την κατάσταση, χωρίς ωστόσο να φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει κάτι, σύμφωνα με το athensmagazine.

Πηγή: newsme.gr

Back to top button