Survivor Spoilers

Survivor Spoiler 15/1: Αλλάζουν οι ομάδες; Ακόμη 3 οικειοθελείς αποχωρήσεις

Survivor Spoiler 15/1: Οριστική βόμβα! Αυτοί οι 3 αποχώρησαν από το παιχνίδι

Survivor Spoiler 15/1: Τελικά δεν είναι απλή φήμη. Εχουμε οικειοθελή αποχώρηση…

Μάλιστα όχι μία, αλλά τρεις. Από τους Μαχητές.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με τις ομάδες και αν αυτό τις επηερεάσει.

Ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες…

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor καθώς μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ακολουθούν ακόμα τρεις!

Survivor Spoiler 15/1: Αλλάζουν οι ομάδες; Ακόμη 3 οικειοθελείς αποχωρήσεις

Το ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει κλείσει καν μήνα στον τηλεοπτικό αέρα, όμως κάτι φαίνεται πως συμβαίνει και πάνω που τα νούμερα βρίσκονται στα ύψη, οι παίκτες πάνε να «χαλάσουν» τα σχέδια του Ατζούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, τρεις ακόμα παίκτες θα πουν «αντίο» από το παιχνίδι, «διαλύοντας» ουσιαστικά την ομάδα των Μαχητών, καθώς ήδη έχει αποχωρήσει η Παρασκευή.

Η παίκτρια των Μαχητών βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στο νοσοκομείο και θα αποχωρήσει για λόγους υγείας. Από την άλλη, ο Σταμάτης Καλαφατάς είχε ζητήσει από το κοινό να μην τον ψηφίσει για να παραμείνει (κάτι τελικά που δεν έγινε), ενώ έκπληξη προκαλεί η απόφαση του Θανάση Μπέλλου.

Ο Μπέλλος είναι ο καλύτερος παίκτης του Survivor μέχρι στιγμής βάσει στατιστικών και η αποχώρησή του θα προκαλέσει σίγουρα προβλήματα στους Μαχητές.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Ατζούν ετοιμάζει τετραπλή «βόμβα» που θα ενισχύσει τις ομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ο Τούρκος παραγωγός σίγουρα θα επισπεύσει την είσοδο των νέων παικτών, ώστε να καλυφθούν τα κενά και να μείνει το ενδιαφέρον στα ύψη.

Μένει να δούμε αν ο Ατζούν θα διατηρήσει τις ομάδες ως έχουν, Μαχητές και Διάσημοι δηλαδή ή αν θα ανακατέψει την… τράπουλα.

Survivor Spoiler 15/1 – Ποιος κερδίζει σήμερα

Είδαμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου, πως στο στρατόπεδο των Μαχητών τα αίματα έχουν ανάψει μετά τις δηλώσεις του Κατσαούνη για «στημένο» αγώνα. Όλοι τα έχουν βάλει μαζί του και εκείνος ξεκινάει την «επίθεση».

Αυτό σημαίνει πως η μπλε ομάδα θα πάει στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό έχοντας άσχημο κλίμα και αυτό θα φανεί και στο αποτέλεσμα. Οι Διάσημοι λοιπόν θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν και θα φάνε σήμερα και μένει να δούμε αν θα φτιάξει η κατάσταση στην καλύβα τους, μετά τη νίκη ή θα συνεχίσουν και εκείνοι να «τρώγονται».

Survivor: Άλλοι αναχωρούν, άλλοι επιστρέφουν και άλλοι σε αναμονή για ένα εισιτήριο

Πολλές κουβέντες γίνονται γύρω από το Survivor, ενώ ακόμα δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από όταν το παιχνίδι ξεκίνησε. Οι φήμες επικεντρώνονται, πλέον, στα νέα πρόσωπα που θα μπουν στο παιχνίδι τις επόμενες εβδομάδες, αυτούς που θα επιστρέψουν αλλά και κάποιους που βρίσκονται σε αναμονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παραγωγή δεν επιθυμεί φέτος επανάληψη του περσινού Survivor, να φέρει δηλαδή στο παιχνίδι πρόσωπα που σχετίζονται με κάποιους παίκτες. Αν αυτό τηρηθεί και δεν αλλάξουν στην πορεία τα πλάνα -καθώς πολλές φορές ο Acun φέρνει τα πάνω κάτω για να αυξήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον-, σημαίνει πως ο Γιάννης Λυγνός και ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής που έχουν συνδεθεί με την Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Καβακάκης που συνδέεται με την Πελαγία Καζολέα, δεν θα πρέπει να βγάλουν εισιτήριο. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την παρέα του για διακοπές στον Άγιο Δομίνικο…

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπογράψει. Ωστόσο, φημολογείται έντονα πως έχει δρομολογηθεί ήδη η αναχώρησή της για Άγιο Δομίνικο μετά τις 20 Ιανουαρίου, ώστε να μπει στο παιχνίδι τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου.

Ο Στέλιος Λεγάκης και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου είναι δύο πρόσωπα που είχαν συζητήσει με την πρώτη φουρνιά των παικτών. Έκτοτε δεν έχει γίνει καμία άλλη κουβέντα.

Στο μεταξύ, σε αναμονή στον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο παιχνίδι είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει ωστόσο ακόμα τα γυρίσματα στο Survivor.

Επίσης, σε αναμονή σε ξενοδοχείο βρίσκεται και ένας παίκτης που θα μπει στην ομάδα των Μαχητών.

H Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, για την οποία όλοι αναρωτιόμαστε πού έχει εξαφανιστεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το πρόβλημα υγείας που είχε την οδήγησε στο νοσοκομείο, βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά η παραγωγή δεν της έχει επιτρέψει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Survivor: Τα αστρονομικά ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι

Οι αγωνιστικές μάχες συνεχίζονται ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές στο Survivor κι η εκπομπή Open Weekend παρουσίασε τα υπέρογκα ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι του παιχνιδιού.

Ο παίκτης που παίρνει το μεγαλύτερο ποσό ανά εβδομάδα λόγω και της καλλιτεχνικής του πορείας, είναι ο Βαλάντης, ο οποίος έχει κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι. Το ποσό ανέρχεται στις 8.000 ευρώ.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συγκεντρώνει 6.000 ευρώ, η Μυριέλλα Κουρεντή 5.000 ευρώ, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου 3.500 ευρώ, η Βρισηίδα Ανδριώτου: 2.800 ευρώ και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε κλείσει με 1.500 ευρώ.

Πηγή: newsme.gr

Back to top button