Survivor Spoilers

Survivor Spoiler 23/3: Κλείδωσε η έκπληξη – Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη

Survivor Spoiler 23/3: Κλείδωσε η έκπληξη - Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη

Survivor Spoiler 23/3: Η αποχωρηση της Τετάρτης έχει… κλειδώσει. Ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι. Κόκκινος ή Μπλε;

Νέα δομή έχουν πλέον οι ομάδες του Survivor, μετά την ανακατάταξη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Οι νέοι Διάσημοι κι οι νέοι Μαχητές αγωνίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Από το αγώνισμα της Κυριακής, νικήτρια βγήκε η μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα οι παίκτες της κόκκινης ομάδα να υποδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Προτεινόμενος από την κόκκινη ομάδα βγήκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Το σκηνικό άλλαξε το βράδυ της Δευτέρας καθώς οι μπλε ήταν αυτοί που έχασαν και θα έπρεπε να καταψηφίσουν τον παίκτη της ομάδας τους, που θεωρούν πιο αδύναμο.

Η ψηφοφορία των μπλε έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια για πρώτη φορά, μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την κόκκινη ομάδα, αφού όπως είπε πρώτα συζήτησε με όλη την ομάδα, ψήφισε ως τρίτη υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor spoiler: «Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε κάτι πολύ ανήθικο» – Κλάματα από τον Τάκη Καραγκούνια

Η επιλογή των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor φαίνεται ότι οξύνει εκ νέου τα πνεύματα στον Άγιο Δομίνικο με τη μεγαλύτερη κρίση να την περνάει η ομάδα των Μπλε.

Πρωταγωνιστές στην ένταση ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλέδης η σχέση των οποίων παραμένει τεταμένη μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας το βράδυ της Δευτέρας.

«Αυτό που έκανε ο Άρης ήταν ό,τι πιο πονηρό μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Με λες ψεύτη» ακούγεται να λέει ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος φαίνεται στο trailer του σημερινού επεισοδίου να καβγαδίζει με τον Άρη Σοϊλέδη στην καλύβα των Μπλε με τον «μισθοφόρο» να λέει, μεταξύ άλλων, «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα».

Η ένταση του Τάκη Καραγκούνια δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος ακούγεται να σχολιάζει «οτιδήποτε προσπαθώ να σου πω το παίρνεις όπως θες εσύ και αυτό δεν το αντέχω άλλο να είμαι με έναν άνθρωπο 45-49 χρονών πόσο είναι και δεν μπορώ να συνεννοηθώ».

Ο «μισθοφόρος», μάλιστα, εμφανίζεται να εξαπολύει μια βαριά κατηγορία για τον συμπαίχτη του λέγοντας «ο Άρης Σοϊλέδης έκανε κάτι πολύ ανήθικο».

Η ένταση αυτή, δε, βγαίνει και σε συγκίνηση πριν τον σημερινό αγώνα με τον Τάκη Καραγκούνια να λέει κλαίγοντας αναφερόμενος στην κόρη του ότι «πράγματι δεν με έχει δει ποτέ να κλαίω γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει μεγαλώσει μόνη της και εγώ έλειπα πάντα».

Survivor Spoiler 23/3: Έξω φρενών η Σοφιάννα με την προκλητική στάση της Ασημίνας

Αιχμές άφησε η Σοφιάννα Αβραμάκη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor για όσα φώναζε η δεύτερη από τον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

«Έχω αυτιά ανοιχτά και δεν επηρεάζομαι. Παρόλα αυτά όλοι έχουμε μεγαλώσει με κάποιες αξίες κι όσοι είναι φίλοι μου, έχω μάθει να τους σέβομαι, να μη χαίρομαι με τη στενοχώρια τους και να μην την προκαλώ.

Άκουσα την Ασημίνα να λέει στη Σταυρούλα δεν το έχει, δεν μπορεί κι είσαι καλύτερη.

Της φώναζε πιστεύω σε εσένα για έναν άνθρωπο που δύο εβδομάδες πριν έμαθε τι συνέβη στην Ελλάδα και τον είχε στήσει στον τοίχο. Ήμουν δίπλα της και την συμβούλεψα για αυτό και σήμερα άκουγα ουστ.

Η Ασημίνα έσπευσε να δικαιολογήσει τη θέση της, λέγοντας πως έχει αλλάξει ομάδα πλέον.

Survivor: Συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και για κάποιους είναι η πρώτη φορά

Με νέα δομή οι ομάδες του Survivor, μετά την ανακατάταξη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Οι νέοι Διάσημοι κι οι νέοι Μαχητές αγωνίστηκαν απόψε για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας κι έβαλαν τα δυνατά τους για να την κατοχυρώσουν.

Από το χθεσινό αγώνισμα την ήττα δέχτηκε η κόκκινη ομάδα και στον τάκο βρέθηκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Το σκηνικό άλλαξε μετά τη σημερινή αναμέτρηση καθώς οι μπλε ήταν αυτοί που έχασαν αυτήν τη φορά και θα έπρεπε να καταψηφίσουν τον παίκτη της ομάδας τους, που θεωρούν πιο αδύναμο.

Η ψηφοφορία των μπλε έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια για πρώτη φορά, μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την κόκκινη ομάδα, ψήφισε ως τρίτη υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ αντίστοιχα ο Άρης Σοϊλέδης έβγαλε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor Spoiler 23/3: Κλείδωσε η έκπληξη – Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη

Παρά τα αντίθετα και το κράξιμο στο twitter ο Τάκης παραμένει στο παιχνίδι…

Από αυτό αποχωρεί ο Ανδρέας…

Πηγή: newsme.gr

Back to top button