Survivor Spoilers

survivor spoiler 29/3: Εκπληξη! Αυτός αποχωρεί τελικά την Τετάρτη

survivor spoiler 29/3: Εκπληξη! Αυτός αποχωρεί τελικά την Τετάρτη

survivor spoiler 29/3: Τελικά, με την αποχώρηση έχουμε ανατροπή. Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης!

Για το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας συγκεντρώθηκαν ξανά οι νέοι Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor, ούτως ώστε να συμπληρωθούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Στο χθεσινό αγώνισμα για την ασυλία, η Κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε την ήττα κι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που κλείδωσε δεν ήταν άλλη από τη «συνήθης ύποπτη» Μυριέλλα Κουρεντή.

Ωστόσο δυστυχώς για την κόκκινη ομάδα το σκηνικό επαναλήφθηκε κι ήταν εκείνη που θα έπρεπε να ψηφίσει ξανά τον πιο αδύναμο παίκτη της.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, η κάλπη έδειξε πως την Μυριέλλα θα ακολουθήσει ο Απόστολος Ρουβάς.

Στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία κέρδισε στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη.

Χαμός στο Survivor ανάμεσα σε Κατσαούνη κι Αντωνόπουλο: «Με είπε σκ…όβλαχο – Ποια προβολή βρε νούμερο»

Χαλασμός επικράτησε ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Νίκο Αντωνόπουλο στο Survivor. Συγκεκριμένα ο Νίκος θεώρησε πως ο Κατσαούνης θέλει να τον εκθέσει για τις ιστορικές του γνώσεις με ερώτησή του για το χρυσό αιώνα του Περικλή, μιας κι είναι ιστορικός.

Κάπου εκεί επικράτησε πανδαιμόνιο. Μάλιστα το γεγονός πως ανέφερε ότι δέχεται πόλεμο, εξόργισε τον Κατσαούνη.

«Ώπα μεγάλε τις κουβέντες που είπες σε εμένα τις θυμάσαι; Μην μας πουλάς δούλεμα. Άσε τα παλαβά και μας βγαίνει πολύ άγιος…

Τον ρώτησα για αυτό γιατί μου αρέσει να διαβάζω παρόλο που δεν έχω τελειώσει πανεπιστήμιο και το αποτέλεσμα ήταν να με πει σκ…ε στο χωριό σου…

Είμαι βλάχος κι είναι μεγάλη μου τιμή. Μπορεί να είμαστε στα πρόβατα και στα γίδια αλλά όλοι βλάχοι έχουν γίνει γιατροί και δάσκαλοι… Και με έβρισε κι έφυγε. Ορκίζομαι. Ποια προβολή ρε νούμερο;» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Με είπες χαζό και του απάντησα αυτά να τα πεις στο χωριό σου. Είναι μια φράση που λέμε, δεν ήταν για το χωριό σου… Δεν σε έβριζα και το ορκίζομαι στη ζωή μου ότι δεν είπα ποτέ σκ…όβλαχο. Ψεύτη όλα για την προβολή» απάντησε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Survivor: Ξεσπά ο Εμμανουήλ – «Μου είπε μια πολύ άσχημη λέξη κι έπαθα ταχυκαρδία»

Έντονα αντέδρασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια προς το πρόσωπό του στο Survivor. Ο νέος παίκτης ένιωσε πως ο Τάκης του μιλά αυστηρά κι είναι αγενής μαζί του.

«Όταν ήμουν στο σπίτι μου, έβλεπα τον Τάκη που του είχαν μιλήσει υποτιμητικά, μετά από κάποια σκηνικά.

Είπε μου μιλάνε με αγένεια κι αυτό κάνει κι αυτός σε εμένα. Δεν δεχόταν την αγένεια και την υποβάθμιση.

Ξαφνικά μου συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, που δεν ήθελε να του κάνουν οι άλλοι. Χθες πήγε να κόψει καρύδα το βράδυ, του λέω τι έχεις και μου είπε μια πάρα πολύ άσχημη λέξη.

Μου λέει φύγε αυτή τη στιγμή, την πολύ άσχημη λέξη κι έπαθα ταχυκαρδία. Με στενοχωρεί και με προσβάλει» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας «τσεκουρώνει» τον Ρουβά για το συμβόλαιό του στο παιχνίδι

Μία τοποθέτηση του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor ήταν αρκετή για να ανάψει φωτιές στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο ίδιος σημείωσε πως είναι καλύτερο οι μεγαλύτεροι παίκτες να δώσουν χώρο στους νεότερους, στρέφοντας τα βέλη του εναντίον του Απόστολου Ρουβά.

«Με ποια κριτήρια ψηφίζουμε κάποιον για υποψήφιο προς αποχώρηση; Αγωνιστικοί λόγοι και λόγοι συμβίωσης.

Δεν πρέπει να βάλεις και κάποια άλλα κριτήρια που λέγονται προτεραιότητες, συνείδηση, ηθική και θα έλεγα υποστήριξη;

Θα πρέπει μεγαλύτερα συμβόλαια κάποιων που έμειναν περισσότερους από 3,5 μήνες πλέον, να δώσουν προτεραιότητα σε νεότερους ανθρώπους, που αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, όπως η Τζο κι η Σταυρούλα.

Τώρα ο Απόστολος 45 χρονών να τον δικαιολογεί ο Άρης που είναι και κουμπάρος του, με το τι έχει περάσει στη ζωή του.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει περάσει πολλά αλλά από την άλλη καταλαβαίνω πως πρέπει να έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο στο Survivor και κλείνει σχεδόν 4 μήνες.

Καταλαβαίνω πως είναι ένα σεφ που έχει πρωινή εκπομπή, έχει το όνομα που τον ακολουθεί και τον στηρίζει τόσα χρόνια.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λυπηθώ τον Απόστολο και να μη στηρίξω την Τζο και την Σταυρούλα» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας αντέδρασε κι ανέφερε πως λέει μπαρουφολογίες κι ότι το Survivor είναι για όλες τις ηλικίες.

survivor spoiler 29/3: «Τάκη μου συγγνώμη, η κουτοπονηριά δεν βοήθησε πολύ κόσμο»

Τις κινήσεις του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor σχολίασε η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Θεωρώ ότι αυτή η επίθεση προέρχεται από το φόβο του γιατί παρόλο που λέει πως άλλαξε για την ομάδα του (ενώ είχε πει στον κόσμο ότι δεν θα αλλάξω ποτέ κι αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και σε όποιον αρέσει).

Βλέπουμε ότι ο κύριος κ…οτούμπας ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει το χαρακτήρα του κι έχει ηρεμήσει, θεωρώ πως φοβάται πολύ πως θα είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τάκη μου συγγνώμη αλλά νομίζω ότι η κουτοπονηριά δεν βοήθησε πολύ κόσμο» σημείωσε η Μυριέλλα Κουρεντή για το συμπαίκτη της.

survivor spoiler 29/3: Εκπληξη! Αυτός αποχωρεί τελικά την Τετάρτη

Γεμάτο ένταση το επεισόδιο της Δευτέρας (28-03). Η είσοδος των τεσσάρων νέων παικτών έφερε εντάσεις στις παραλίες και των δύο ομάδων, όπως είδαμε ενώ αυτή εντάθηκε με τη δεύτερη νίκη των Μαχητών.

Οι «Κόκκινοι» έχοντας χάσει ήδη την πρώτη ασυλία της εβδομάδας αποζητούσαν τη ρεβάνς, ωστόσο δεν κατάφεραν την πάρουν.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η γνωστή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή και μάλιστα για έκτη φορά.

Mετά την ψηφοφορία δίπλα στη Μυριέλλα είδαμε δυο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί είναι ο Απόστολος Ρουβάς και η Τζο Μαριδάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το παιχνίδι αποχωρεί η Μυριέλλα…

Πηγή: newsme.gr

Back to top button