Survivor Spoilers

Survivor spoiler 7/1: Κλειδωμένη αποχώρηση – Τι θα προκαλέσει

Survivor spoiler 7/1: Κλειδωμένη αποχώρηση - Τι θα προκαλέσει

Survivor spoiler 7/1: Η ανακοίνωση του Λιανού την Τετάρτη δημιούργησε απορίες για το τι θα συμβεί την επόμενη Τετάρτη με τις αποχωρήσεις.

Πάμε σε μια εβδομάδα φωτιά με τουλάχιστον 6 ή 7 υποψηφίους για αποχώρηση.

Τι είναι η κλειδωμένη ψηφοφορία που ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στο πλαίσιο της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου και πώς θα ανατραπούν οι ισορροπίες;

Πλέον, θα δούμε για πρώτη φορά την κλειδωμένη ψηφοφορία, μια διαδικασία που προέκυψε εκτάκτως για τους παίκτες του Survivor, αφού η παραγωγή ενημέρωσε τον Γιώργο Λιανό για την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη, λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για Βαλάντη, Μυριέλλα και Ευριδίκη.

Αν το αποτέλεσμα είχε ανακοινωθεί θα είχαμε από χθες τη διπλή αποχώρηση, αφού αυτός είναι ο κανονισμός, όμως το γεγονός ότι πρόλαβε η παραγωγή τον Λιανό, οδηγεί στο αποτέλεσμα του να έχουμε την επόμενη εβδομάδα και κανονική ψηφοφορία και… κλειδωμένη.

Survivor spoiler 7/1: Κλειδωμένη αποχώρηση – Τι θα προκαλέσει

Η κλειδωμένη ψηφοφορία είναι αυτή που έχει ήδη ολοκληρωθεί για Βαλάντη, Μυριέλλα και Ευριδίκη.

Και το αποτέλεσμά της θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως οι τρεις παίκτες παραμένουν υποψήφιοι για αποχώρηση κι ένας εξ αυτών θα αποχωρήσει.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά θεωρείται αυτονόητο με την απλή λογική, είναι το αν αυτοί οι τρεις παίκτες μπορούν να βγουν ξανά υποψήφιοι για αποχώρηση σε περίπτωση που οι Διάσημοι χάσουν ασυλία στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας.

Η λογική λέει… όχι, όμως επειδή έχουμε δει ήδη να ανατρέπονται δεδομένα με το καλημέρα από τον Ατζούν, καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Αν πάντως ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευριδίκη αυτομάτως τίθενται εκτός διαδικασίας ανάδειξης εκ νέου υποψηφιοτήτων αποχώρησης, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι 2 στους 3 κερδίζουν την παραμονή τους όχι για μία αλλά για δύο ακόμη εβδομάδες.

Οπότε, στις δύο ασυλίες που θα διεξαχθούν στα επεισόδια της νέας εβδομάδας θα προκύψουν τουλάχιστον 3 ή 4 νέοι υποψήφιοι. 3 αν κατακτήσει η ίδια ομάδα και τις δύο νίκες, όπως συνέβη αυτή την εβδομάδα με τους Μαχητές και 4 αν υπάρχει μοιρασιά στις νίκες. Γιατί λέμε τουλάχιστον; Διότι αν από την ψηφοφορία προκύψει ισοψηφία ανάμεσα στους δύο με τις περισσότερες ψήφους τότε θα βγουν και οι δύο στον… τάκο.

Με όλα αυτά που έχουν ήδη συμβεί, καταλαβαίνετε εύκολα πως η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική για τους τηλεθεατές, αφού δεν αποκλείεται να δούμε και τις πρώτες νέες αφίξεις παικτών για ενίσχυση των Διασήμων, που δεν δείχνουν καμία δυναμική, ώστε με την παρούσα σύνθεση να μπορέσουν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των Μαχητών.

Survivor spoiler 7/1: Γιατί αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου;

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τις δυο ομάδες, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχωρεί οικειοθελώς. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής διέκοψε την ροή και αιφνιδίασε τους πάντες αναφέροντας:

«Παιδιά, με συγχωρείτε για την διακοπή απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν».

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, όταν αναφέρθηκαν στο θέμα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε τα εξής:

«Μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μου διευκρίνισαν ότι ο λόγος δεν είναι ακριβώς οικογενειακός. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση».

Νίκος Μουτσινάς «κόλαφος» για Βαλάντη: «Πρέπει να φύγει, έχει ξεφύγει»

Ο Βαλάντης, μετά το απερίγραπτο ξέσπασμα που είχε στο Survivor, βρέθηκε εύλογα στο επίκεντρο σκληρής κριτικής. Ο Νίκος Μουτσινάς, αφού είδε το σχετικό απόσπασμα, δεν δίστασε να ζητήσει την αποχώρηση του τραγουδιστή από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Παιδιά ακούστε λίγο, δεν θέλω να πάρω μέρος. Γιατί με ξέρετε τι είμαι τώρα, θα το πάω εγώ τώρα πολύ… δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή. Θα το πάω εκεί που είναι υπερβολή το ξέρω τώρα, τσιμπημένο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε:

«Αυτό εννοώ, ότι πρέπει να φύγει. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Προφανώς ο άνθρωπος του έχει φύγει, έχει ξεφύγει παιδιά. Το παιχνίδι αυτό που είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός κατά τα άλλα, είναι αυτοί μόνοι τους εκεί πέρα, βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα…».

«Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος. Για να κάνεις μια έκρηξη σε κάποιον, σημαίνει ότι το έχεις ζήσει όλο ήδη μέσα σου και απλά πας και το κάνεις εμετό στον απέναντι. Θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος. Πολύ επιθετικός», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Survivor spoiler 7/1: Η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Γιώργος Κατσαούνης και η «έκρηξη» του Βαλάντη

Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε στο Love it το μεσημέρι των Θεοφανείων και οι απορίες για το Survivor, μετά το χθεσινό απερίγραπτο ξέσπασμα του Βαλάντη, ήταν πολλές. Εκείνη, είπε τη δική της εκδοχή, βάσει όσων η ίδια έζησε στο παιχνίδι.

«Γι’ αυτό που είδα, η συμπεριφορά του Βαλάντη είναι ακραία. Δε μπορώ να πω “αδικαιολόγητη” όμως. Μπορεί να μην έχει δίκιο στο 100%, λέει όμως πράγματα που έχουν βάση. Μπορεί να μην τα εκφράζει πολύ σωστά.

Δυστυχώς ή ευτυχώς βρίσκω δικαιολογίες για όλον τον κόσμο. Μπήκα εξ’ αρχής στο παιχνίδι με θετική άποψη για τη Μυριέλλα και αισθάνθηκα τυχερή που θα την έχω γιατί θα κάνουμε παρέα. Παρόλα αυτά, στη συμβίωση δεν είναι εύκολο παιδί. Δημιουργούντο εντάσεις, βαβούρα. Έχω διάφορα παραδείγματα να πω γενικά.

Έγινε μία κουβέντα που εγώ ήμουν παρούσα. Και τους είπα να έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δε χρειάζονται πολλά πολλά. Ήταν παρόντες όλοι. Είχε συζητηθεί 10 ημέρες πριν. Υπήρχε συνέχεια επαφή, μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη. Βλέπεις ότι πέντε, έξι, τρεις έχουν πρόβλημα, και είναι τόσο ακατανίκητη η επιθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς; Δε μπορείς να κάνεις λίγο το παπί. Δεν είναι το θέμα του φλερτ, αλλά δημιουργείτο μονίμως κάτι» ανέφερε η Ελισάβετ Σπανού.

Για τον Γιώργο Κατσαούνη, η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω αν η Μυριέλλα τρέφει αισθήματα για εκείνον, γι’ αυτό κράτησα και απόσταση. Δεν μπορώ εγώ να προβληματίζομαι γι’ αυτό. Δεν έχω ιδέα αν του έχει πει ότι έχει σχέση έξω. Εγώ για το φλερτ έμαθα από συζητήσεις, γιατί κρατούσα απόσταση. Η Μυριέλλα το εκμυστηρεύτηκε στον Βαλάντη και εκείνος το είπε μετά».

Πηγή: newsme.gr

Back to top button