Survivor Spoilers

survivor spoiler 9/5: Βομβα! Αυτοι είναι οι 4 υποψηφιοι προς αποχωρηση

survivor spoiler 9/5: Βομβα! Αυτοι είναι οι 4 υποψηφιοι προς αποχωρηση

survivor spoiler 9/5: Μεγάλες οι μάχες αυτή την εβδομάδα για τις ασυλίες. Κόκκινοι και μπλε τα έδωσαν όλα, με αποτέλεσμα να εχουμε το 1-1.

Το αποτέλεσμα των δύο αγωνισμάτων για την ασυλία έφερε και 4 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ποιοι θα είναι αυτοί; Θα έχουμε εκπλήξεις με τα ονόματα.

Δείτε αναλυτικά λίγο παρακάτω…

Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν το αγώνισμα ασυλίας – Στα… όρια η Κόκκινη ομάδα

Και ενώ όλοι ανέμεναν να ακούσουμε την… καμπάνα στον Γιώργο Κατσαούνη μετά την επίθεση που έκανε στον Τάκη Καραγκούνια μέσα στη νύχτα ύστερα από μία πλάκα που πήγε να του κάνει -ανεπιτυχή όπως αποδείχτηκε- αφού παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι δύο άντρες, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη… μάχη για να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας.

Η Κόκκινη ομάδα επηρεασμένη από την… αποβολή του Κατσαούνη αλλά και την πείνα ήταν ευάλωτοι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε αντίθεση η Μπλε ομάδα ήταν ευδιάθετοι και φάνηκε να άφησαν για λίγο τις κόντρες τους ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομάδα που το πίστεψε περισσότερο και τα κατάφερε ήταν η Μπλε ομάδα και αυτός που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος φαίνεται βρήκε τα πατήματά του και έφερε μία νίκη στην ομάδα του.

Η αντίπαλη ομάδα ήταν αρκετά καταρρακωμένη και η απουσία της Ναυσικάς από το αγώνισμα λόγω προβλήματος υγείας δυσκόλεψε στο να πλησιάσουν την νίκη.

survivor spoiler 9/5: «Το ειδύλλιό τους έχει ξεκινήσει εδώ και 3 ημέρες, την πήγε στη γωνία»

Μέσα από την «καθιερωμένη» του ενότητα μέσα από το Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ενημερώνει καθημερινά για όλες τις καυτές εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτήν τη φορά ασχολήθηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, την Βρισηίδα Ανδριώτου και τη «σχέση» τους.

«Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι ραγδαίες κι αναπάντεχες διότι το ζευγάρι που θα αναφερθώ είναι η Βρισηίδα κι ο Σπύρος.

Το ειδύλλιό τους έχει ξεκινήσει εδώ και 3- ημέρες κι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν ήθελε να πει ακόμα κάτι στους τηλεθεατές του γιατί ήθελα να τσεκάρω πρώτα τι συμβαίνει κι από τις δύο πλευρές.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πλησίασε πριν από 4 ημέρες την Βρισηίδα και την πήγε στη γωνία, στην άκρη της παραλία και να μιλάνε πάνω από 4 ώρες» είπε ο Εμμανουήλ στο Survivor.

«Συζητήθηκε από την ομάδα που βρίσκονται. Είπαν πολλοί ότι η Βρισηίδα κι ο Μαρτίκας… αυτό κι εγώ είπα δεν είμαι σίγουρος και να το εξακριβώσω.

Αυτό συμβαίνει συνεχώς και χθες τους είδα μέσα στη θάλασσα σαν δύο ερωτευμένους πιγκουίνους.

Από αλλού μας ήρθε ο έρωτας. Κι οι δύο πλευρές έχουν κέρδος από αυτόν τον υποτιθέμενο έρωτα.

Ο Σπύρος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και βρήκε την Βρισηίδα κι αυτή προσπαθεί να πιαστεί από τους πάντες για να μην τη ψηφίσουν και να έχει κόσμο με το μέρος της ή επειδή ο Σπύρος έχει λεφτά αισθήματα, όπως και να το κάνουμε» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ στο δελτίο του για το Survivor.

Survivor: Απίστευτη εξέλιξη στο παιχνίδι – Αποβλήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης

Ενός κακού μύρια έπονται στο Survivor κι η επίθεση που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης στον Τάκη Καραγκούνια δεν έμεινε ατιμώρητη.

Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά για παπούτσια και σύντομα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε χθες πως ο Κατσαούνης δεν θα αγωνιζόταν στο αγώνισμα επάθλου, μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει ποια θα είναι η ποινή του.

Η απόφαση πάρθηκε απόψε κι η παραγωγή του παιχνιδιού ήταν αμείλικτη καθώς αποφάσισε να απομακρύνει τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή.

Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια… Καταλήξαμε σε μία απόφαση.

ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει»

survivor spoiler 9/5: Βομβα! Αυτοι είναι οι 4 υποψηφιοι προς αποχωρηση

Το αποτέλεσμα των δύο αγωνισμάτων για την ασυλία έφερε και 4 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ποιοι θα είναι αυτοί; Θα έχουμε εκπλήξεις με τα ονόματα.

Είναι οι Ασημίνα και Ρουβάς από την κόκκινη ομάδα.

Ενώ από τη μπλε ομάδα υποψήφιοι είναι οι Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Αρης Σοϊλέδης.

Πηγή: newsme.gr

Back to top button