Survivor Spoilers

Survivor spoiler αποχωρηση 1/6: Ποιος αποχωρει απο το παιχνιδι

Survivor spoiler αποχωρηση 1/6: Ποιος αποχωρει απο το παιχνιδι

Survivor spoiler αποχωρηση 1/6: Ποιος είναι ο παικτης που αποχωρει αυτη την εβδομαδα απο το ριαλιτι επιβιωσης. Σίγουρα ειναι… κόκκινος…

Ακόμη μια εβδομάδα όπου οι ασυλίες είχαν ξεκάθαρους νικητές. Οι μπλε…

Η μπλε ομάδα έκανε το 2-0 και τρεις κόκκινοι βγήκαν στον τάκο και κάποιος θα πει αντίο…

Ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει;

Η απάντηση λίγο πιο κάτω…

Survivor: «Ο Εμμανουήλ αποστήθιζε το κινητό του Χρήστου Δάντη»

Έξω φρενών έγινε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον Σπύρο Μαρτίκα στο χθεσινό (30/5) επεισόδιο και πιο συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού.

Ο παίκτης των «μπλε», που είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση, αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν αποχωρήσει αποστήθιζε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του Χρήστου Δάντη. Το γεγονός αυτό έκανε την Ασημίνα να βγει εκτός ορίων.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση το πώς ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να αποστηθίσει το κινητό τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη, το πώς προσπαθούσε να το αποστηθίσει σε αντάλλαγμα να πλέξει το εγκώμιο για την Ασημίνα.

Η επική τούμπα που άφησε τον Άρη να λέει ότι “Άρη δεν σε βλέπω εσένα” και να εκθιάσει την Ασημίνα. Κωνσταντίνε μου εύχομαι να είσαι καλά στην Ελλάδα. Δέκα άνθρωποι στην τελική ευθεία και γίνονται τρομερές ανατροπές», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να απαντά σε έξαλλη κατάσταση:

«Έχεις λόγο να αναφέρεις ονόματα που δεν σε αφορούν; Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα. Ακούς; Με ακούς;».

Λίγο μετά η παίκτρια εξήγησε τι ζήτησε από τον Κωνσταντίνο και τι είχε πει και σε άλλους παίκτες για να μεταφέρουν στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Survivor spoiler αποχωρηση 1/6: Ξέσπασε ο Μαρτίκας

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας στο χθεσινό (30/5) επεισόδιο του Survivor, για όσα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στο συμβούλιο του νησιού, βλέποντας σχέδιο εναντίον του.

«Ο Άρης έχει τρομερό θέμα ότι στηρίζω νέα παιδιά κι ακόμα παραμένω στο παιχνίδι. Τρομάζει με την παρουσία μου στο Survivor.

Εννιά φορές υποψήφιος κι η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό μου είναι εγγυημένη θα έλεγα. Κάτι που τον τρομάζει. Έχει κάνει πάρα πολλά και θα κάνει και χειρότερα. Πατά επί πτωμάτων, έχοντας σκοπό να φτάσει στον τελικό. Δεν του αξίζει.

Στήσατε σχέδιο ενάντια στην Βρισηίδα. Πιαστήκατε με την Ασημίνα από ένα τυχαίο κι απλό γεγονός και το γεμίσατε με ψέμα κι ακραία υπερβολή. Μια απλή διαφωνία την οδηγήσατε σε ακραία εξέλιξη και ψέμα ότι την έσπρωξα κι άσκησα κάτι απρεπές σε μια κοπέλα που τη στηρίζω δυόμισι μήνες. Είχε ηρεμήσει κι είχε γίνει πιο φιλική με όλους.

Την εκμεταλλευτήκατε στο έπακρο κι αφού το κάνατε, στην επόμενη ασυλία θα την πετάξετε. Θα τη βγάλετε προτεινόμενη και θα της πείτε δεν μας κάνεις άλλο να αποχωρήσεις από το παιχνίδι.

Είναι η εύκολη λύση. Εκμεταλλευτήκατε τη σχέση μου μαζί της και θέλατε να τη διαλύσετε. Το καταφέρατε… Δεν σε έσπρωξα Βρισηίδα μου και το ξέρεις» είπε ο Σπύρος στο Survivor.

Survivor: Ξεσπά ο Μαρτίκας – «Την εκμεταλλευτήκατε και θα την πετάξετε»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor για όσα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στο συμβούλιο του νησιού, βλέποντας σχέδιο εναντίον του.

«Ο Άρης έχει τρομερό θέμα ότι στηρίζω νέα παιδιά κι ακόμα παραμένω στο παιχνίδι. Τρομάζει με την παρουσία μου στο Survivor. Εννιά φορές υποψήφιος κι η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό μου είναι εγγυημένη θα έλεγα.

Κάτι που τον τρομάζει. Έχει κάνει πάρα πολλά και θα κάνει και χειρότερα. Πατά επί πτωμάτων, έχοντας σκοπό να φτάσει στον τελικό. Δεν του αξίζει.

Στήσατε σχέδιο ενάντια στην Βρισηίδα. Πιαστήκατε με την Ασημίνα από ένα τυχαίο κι απλό γεγονός και το γεμίσατε με ψέμα κι ακραία υπερβολή.

Μια απλή διαφωνία την οδηγήσατε σε ακραία εξέλιξη και ψέμα ότι την έσπρωξα κι άσκησα κάτι απρεπές σε μια κοπέλα που τη στηρίζω δυόμισι μήνες.

Είχε ηρεμήσει κι είχε γίνει πιο φιλική με όλους. Την εκμεταλλευτήκατε στο έπακρο κι αφού το κάνατε, στην επόμενη ασυλία θα την πετάξετε. Θα τη βγάλετε προτεινόμενη και θα της πείτε δεν μας κάνεις άλλο να αποχωρήσεις από το παιχνίδι.

Είναι η εύκολη λύση. Εκμεταλλευτήκατε τη σχέση μου μαζί της και θέλατε να τη διαλύσετε. Το καταφέρατε… Δεν σε έσπρωξα Βρισηίδα μου και το ξέρεις» είπε ο Σπύρος στο Survivor.

Survivor spoiler αποχωρηση 1/6: Ποιος αποχωρει απο το παιχνιδι

Καθαρά κόκκινο χρώμα είχε ψηφοφορία για αποχώρηση από το Survivor.

Οι «μπλε» κάνουν το 2-0 στις ασυλίες και απολαμβάνουν τη σιγουριά της παραμονής των παικτών τους στον Αγιο Δομίνικο για μια ακόμη εβδομάδα.

Οι «κόκκινοι» είναι αλήθεια πως δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση και να αντιταχθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Έτσι θα οδηγηθούν και σήμερα στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο, ενώ αργότερα ο Τάλα τα δώσει και τον τρίτο. Ήδη από χθες (30/5), ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για 10η φορά στον… τάκο και τα… κουκιά είναι μετρημένα.

Ο Τάλα έχει το κολιέ της ασυλίας, ο Σπύρος είναι ήδη υποψήφιος, οπότε μένουν τρεις παίκτες.

Ο δεύτερος, λοιπόν, παίκτης που θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, είναι η Μαίη. Έτσι περιμένουμε για το ποιον θα επιλέξει ως τρίτο ο Τάλα. Αυτή θα είναι η Στέλλα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους, άρα και φαβορί προς αποχώρηση είναι η Μαίη και ακολουθεί ο Σπύρος.

Survivor spoiler 1/6: Η ομαδα που κερδιζει σημερα – Αυτος αποχωρει

Πηγή: newsme.gr

Back to top button