Survivor Spoilers

survivor spoiler ασυλια 30/6: Ποιος παικτης κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

survivor spoiler ασυλια 30/6: Ποιος παικτης κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

survivor spoiler ασυλια 30/6: Η δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος παίκτης κερδίζει;

Η τελευταία ασυλία πριν τον ημιτελικό και τον τελικό;

Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Ο Αρης χθες κέρδισε την πρώτη.

Τι θα γίνει σήμερα; Ξανά ο ίδιος;

Η απάντηση θα δοθεί λίγο πιο κάτω…

survivor spoiler ασυλια 30/6: Τι έγινε στην τελευταία αποχώρηση…

Η ώρα για την πιο κρίσιμη αποχώρηση έφτασε στο Survivor κι ένας παίκτης απόψε έφτασε τόσο κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Τα όρια έχουν στενέψει σε τέτοιο βαθμό ανάμεσα στους παίκτες, που κάθε κίνηση φέρνει αναταραχές κι ανατροπές.

Συγκεκριμένα από το πρώτο αγώνισμα ασυλίας οι δύο πρώτοι υποψήφιοι που προέκυψαν έπειτα από ισοψηφία, ήταν η Μαίη Εμμανουηλίδου κι ο Νίκος Γιάννης.

Η Μαίη αντέδρασε με το αποτέλεσμα καθώς ένιωσε άσχημα που οι συμπαίκτες της δεν τη θεωρούσαν τόσο δημοφιλή και την έβγαλαν στον τάκο.

Από την άλλη, ο Νίκος δέχθηκε πιο ήρεμος το αποτέλεσμα, αναφέροντας πως είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστεί και να καταλάβει αν τον προτιμά το τηλεοπτικό κοινό.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας ο Νίκος Γιάννης ήταν αυτός που κατάφερε να την κατοχυρώσει. Μπορεί ο ίδιος να μην μπορούσε να γλιτώσει την υποψηφιότητά του αλλά είχε τη δυνατότητα να προστατεύσει ένα συμπαίκτη του από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Η επιλογή του να σώσει τον Στάθη από την ομάδα του, προκάλεσε την αντίδραση και τα δάκρυα της Σταυρούλας Χρυσαειδή γιατί το θεώρησε ως προδοσία για τη φιλία τους από την αρχή του Survivor.

Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έφτασε κι όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor στην πιο κρίσιμη φάση είναι ο Νίκος Γιάννης. «Νιώθω ήρεμος.

Στενοχωριέμαι που δεν θα συνεχίσω στο παιχνίδι. Είμαι ξεκάθαρος, θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα, που ξέρω πόσο έχει παλέψει στην έξω ζωή. Της αξίζει το τρόπαιο για το ήθος και την τιμιότητά που έχει δείξει» είπε ο Νίκος.

Survivor: Έξαλλη η Ασημίνα – «Πας καλά τώρα; Θα με τρελάνεις;»

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν νικητής του αποψινού αγωνίσματος επάθλου στο Survivor κι έπρεπε να πάρει μαζί του συμπαίκτες του για να διανυκτερεύσουν σε βίλα.

Όσο ο Άρης επέλεγε, μία κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και στον Νίκο Γιάννη καθώς ο δεύτερος ανέφερε πως ήδη κατέβασε μούτρα σε περίπτωση μη επιλογής της.

«Έκανα κάτι; Δεν υπάρχει αυτό. Για ποιο λόγο ασχολείσαι για άλλη μια φορά μαζί μου; Δεν έχω βγάλει μιλιά. Πες μου τι έκανα; Είπες ότι έχω κατεβάσει μούτρα. Ρε πας καλά τώρα; Θα με τρελάνεις;» είπε έξαλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor.

Σε εκείνο το σημείο επενέβη ο Άρης για να ηρεμήσει τους δυο τους και για να κάνει την επιλογή του.

Survivor: Απογοητευμένη η Σταυρούλα – «Επιβεβαιώθηκε η υποψία μου»

Την απόφαση του Νίκου Γιάννη να προστατεύσει τον Στάθη Σχίζα κι όχι την ίδια με την ασυλία σχολίασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor.

«Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με αυτό. Εμένα μου είχε κάνει μια νύξη πριν και μου είπε πως το σκεφτόταν.

Του είπα αυτά που με προβλημάτισαν κι εν τέλει αποφάσισε να το κάνει, όπως ήθελε. Ένιωσα απογοητευμένη εκείνη τη στιγμή κι επιβεβαιώθηκε μια υποψία που είχα.

Ένιωσα περίεργα γιατί είπε ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο. Για να είναι με κάποιον πιο αδύναμο στον τάκο. Αυτό με ενόχλησε» ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα στο Survivor.

«Σε αυτό το σημείο όλοι παίζουμε λίγο στρατηγικά. Έπαιξε στρατηγικά, αφού θεωρεί ότι ο Στάθης είναι πιο δυνατός από εμένα.

Έβαλε τη φιλία λίγο πιο κάτω. Εδώ που είμαστε, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Δεν μπορώ να πω ότι σε ένα βράδυ το ξεπέρασα.

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα που μιλήσαμε» συμπλήρωσε η Σταυρούλα για τη στάση του Νίκου Γιάννη απέναντί της στο Survivor.

Σπύρος Μαρτίκας: «Άκουσα ότι εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη»

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι. Κατά τη διάρκεια μια απολαυστικής τηλεοπτικής συνάντησης με τον Νίκο Μουτσινά, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Δάντης για εκείνον.

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα.

Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Χρήστος Δάντης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στον Νίκο Μουτσινά:

«Κάτι άκουσα. Εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Σου έχω νέο.

Όταν ήμουν με την Βρισηίδα που ήταν κοντά με την Ασημίνα και που ήρθα κι εγώ πιο κοντά με τα κορίτσια, υποσχέθηκα σε αυτά τα δύο κορίτσια ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε κάπου έξω για ένα ωραίο δείπνο με τον Χρήστο Δάντη να γνωριστούμε.

Προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη στο δείπνο αυτό και να περνάμε ωραία λέγοντας τις ιστορίες μας και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους να τα βρούνε».

«Ο νικητής του Survivorα θα είναι ή ο Χρήστος Δάντης ή η Μαρία Αντωνά ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο Σπύρος Μαρτίκας.

survivor spoiler ασυλια 30/6: Ποιος παικτης κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Η δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος παίκτης κερδίζει;

Η τελευταία ασυλία πριν τον ημιτελικό και τον τελικό;

Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Ο Αρης χθες κέρδισε την πρώτη.

Τι θα γίνει σήμερα; Ξανά ο ίδιος;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Αρης και πάλι νικητής…

Πηγή: newsme.gr

Back to top button