Survivor Spoilers

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Ποια ομάδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Ποια ομάδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλία

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ποια ομάδα θα κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Χωρίς να… ιδρωσουν ιδιαίτερα οι Μαχητές ήταν καλύτεροι.

Κατάφεραν με άνεση να κάνουν το 1-0 στα αγωνίσματα για τις ασυλίες.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor (3-1) ξεκίνησε με εντάσεις και έναν αγώνα για την ασυλία, με έναν απαιτητικό στίβο μάχης, που απαιτούσε ταχύτητα και καλό στόχο.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, όπου η πέμπτη σεζόν του έκανε την πρεμιέρα του πριν από ελάχιστες εβδομάδες και ήδη έχει κερδίσει ένα φανατικό κοινό, που το παρακολουθεί συνεχώς και ανυπομονεί για την συνέχεια.

Σήμερα (3-1) οι εντάσεις στην παραλία των Μαχητών ήταν σχεδόν αναπόφευκτες, αφού οι άνδρες της ομάδας ξέσπασαν κατά των γυναικών, σχετικά με το θέμα των ματσαρισμάτων και το πως διαχειρίζονται αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Μάλιστα, ο Θανάσης Μπέλλος ήταν εκείνος που διαφώνησε κάθετα με τις κοπέλες, καθώς όπως είπε λόγω της ηλικίας τους, η σκέψη τους είναι κάπως αυθόρμητη και εξαιτίας αυτού, χάνονται πολύτιμοι πόντοι.

Σε όλο αυτό το ιδιαίτερο κλίμα για τους Μαχητές, πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας, με έναν στίβο μάχης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, καθώς οι παίκτες θα έπρεπε να διαθέτουν μεγάλη σωματική δύναμη και να στοχεύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως ο Σπυρος από την ομάδα των μαχητών βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο παίκτης είναι πολύ καλά στην υγεία του, αλλά θα πρέπει να εκτιμηθεί ότι είναι έτοιμος για να επιστρέψει στο εκατό τοις εκατό. Ο Βαλάντης, από την ομάδα των διασήμων βρισκόταν εκτός του αγωνίσματος σήμερα, καθώς υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο επεισόδιο είχε νοσηλευτεί και εκείνος, μετά από τραυματισμό του.

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι πλέον το Survivor βρίσκεται σε κανονικούς ρυθμούς, με δυο μόνο αγώνες ασυλίας της εβδομάδας, και ένα αγώνισμα ατομικής ασυλίας, από το οποίο θα προκύπτει και ο παίκτης που θα εξαιρείται από την ψηφοφορία.

Survivor: Κατέρρευσε η Μυριέλλα Κουρεντή- Δεν μπορούσε να αναπνεύσει!

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας του Survivor έκρυβε ιδιαίτερες δυσκολίες, αφού απαιτούσε ισχυρή σωματική δύναμη από τους παίκτες και κάποιοι έφτασαν ως την κατάρρευση.

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και ήδη έχει ξεκινήσει να φαίνεται η εξάντληση των παικτών, οι οποίοι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις έντονες καταστάσεις.

Στο σημερινό επεισόδιο (3-1) παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, όπου και οι δυο ομάδες δοκιμάστησαν σε ότι αφορά την σωματική τους δύναμη.

Οι Μαχητές ξεκίνησαν με ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των Διασήμων, οι οποίοι αντιμετώπισαν ορισμένες δυσκολίες στο κομμάτι με την τροχαλία, όπου πολλοί δεν κατάφεραν να συνεργαστούν σωστά και να βγάλουν την απαιτούμενη δύναμη για την ανάβαση της κατασκευής.

Η Μυριέλλα Κουρεντή με την Αθηνά Ευμορφιάδη έδωσαν πραγματικά το εκατό τοις εκατό τους, αλλά δεν μπόρεσαν να καταφέρουν να περάσουν εύκολα από το κομμάτι της τροχαλίας. Μάλιστα, είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να ανεβαίνει με όλο της το σώμα πάνω στην κατασκευή, προσπαθώντας να δώσει όλη της τη δύναμη, με αποτέλεσμα να καταρρέυσει και να μην μπορεί να συνεχίσει εύκολα.

Οι διαγωνιζόμενοι την στήριξαν, αφού ο Γιώργος Κατσαούνης από την ομάδα των Μαχητών την πήρε αγκαλιά και προσπάθησε να την ηρεμήσει, καθώς εκείνη κατέρρευσε, ζαλιζόταν πολύ και ένιωσε σαν να μην μπορούσε να ανασάνει.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας του Survivor έκρυβε ιδιαίτερες δυσκολίες, αφού απαιτούσε ισχυρή σωματική δύναμη από τους παίκτες και κάποιοι έφτασαν ως την κατάρρευση.

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και ήδη έχει ξεκινήσει να φαίνεται η εξάντληση των παικτών, οι οποίοι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις έντονες καταστάσεις.

Στο σημερινό επεισόδιο (3-1) παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, όπου και οι δυο ομάδες δοκιμάστησαν σε ότι αφορά την σωματική τους δύναμη. Οι Μαχητές ξεκίνησαν με ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των Διασήμων, οι οποίοι αντιμετώπισαν ορισμένες δυσκολίες στο κομμάτι με την τροχαλία, όπου πολλοί δεν κατάφεραν να συνεργαστούν σωστά και να βγάλουν την απαιτούμενη δύναμη για την ανάβαση της κατασκευής.

Η Μυριέλλα Κουρεντή με την Αθηνά Ευμορφιάδη έδωσαν πραγματικά το εκατό τοις εκατό τους, αλλά δεν μπόρεσαν να καταφέρουν να περάσουν εύκολα από το κομμάτι της τροχαλίας. Μάλιστα, είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να ανεβαίνει με όλο της το σώμα πάνω στην κατασκευή, προσπαθώντας να δώσει όλη της τη δύναμη, με αποτέλεσμα να καταρρέυσει και να μην μπορεί να συνεχίσει εύκολα. Οι διαγωνιζόμενοι την στήριξαν, αφού ο Γιώργος Κατσαούνης από την ομάδα των Μαχητών την πήρε αγκαλιά και προσπάθησε να την ηρεμήσει, καθώς εκείνη κατέρρευσε, ζαλιζόταν πολύ και ένιωσε σαν να μην μπορούσε να ανασάνει.

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Αυτη η ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία- Απίστευτη ένταση για Βαλάντη- Χατζηγεωργίου!

Το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor είχε πραγματικά τα πάντα: δυσκολίες, ανατροπές, δύναμη και έναν στόχο, που μια ομάδα δεν κατάφερε να βρει εύκολα.

Η πέμπτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό, που καθημερινά το παρακολουθεί και ήδη έχει ταχθεί με το μέρος των αντίστοιχων ομάδων.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor (3-1) είχε πολλές ανατροπές, με τον πρώτο αγώνα ασυλίας να δυσκολεύει τους παίκτες και των δυο ομάδων κατά πολύ, αφού οι ίδιοι έπρεπε να είχαν αντίληψη, δύναμη, ένταση και σίγουρα πολύ καλό στόχο, για να καταφέρουν να κερδίσουν έναν πόντο για την ομάδα τους.

Οι Μαχητές κέρδισαν από την αρχή ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των διασήμων, καθώς είχαν καλύτερο στόχο και βρισκόντουσαν λίγα δευτερόλεπτα μπροστά στην ταχύτητα. Η σηματική απόσταση μεταξύ Μαχητών και Διασήμων, έδειχνε να αγχώνει την δεύτερη ομάδα, καθώς είδαμε να συμβαίνουν απίστευτες εντάσεις μεταξύ των παικτών. Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν εκείνη που κατέρευσε στον στίβο μάχης και ενώ έδωσε το εκατό τοις εκατό της ενέργειάς της, δεν κατάφερε να κερδίσει μαζί με την Αθηνά τον πόντο για την ομάδα της.

Απίστευτη ένταση στο σημερινό αγώνα του Survivor είδαμε να εκτυλίσσεται και μεταξύ του Γιάννη Χατζηγεωργίου και του Βαλάντη.

Ο Βαλάντης του έκανε μια παρατήρηση με αρκετά έντονο ύφος και ο Γιάννης εκνευρίστηκε, φωνάζοντάς του ότι τον έχει βάλει στο μάτι και ότι συνέχεια του κάνει παρατηρήσεις χωρίς κανέναν λόγο.

Ο Σπύρος, που νοσηλευόταν από την ομάδα των μαχητών είδαμε ότι επέστρεψε από το νοσοκομείο και ήταν έτοιμος να ριχτεί και πάλι στον στίβο μάχης.

Η αναμέτρηση, που έκρινε και την νίκη ήταν μεταξύ του Απόστολου Ρουβά και του Θανάση Βέλλου. Το σκορ ήταν 9-3 και ενώ οι Διάσημοι διατηρούσαν μια απόσταση ασφαλείας, ο Θανάσης κατάφερε να κερδίσει να να κάνει το πολυπόθητο 10-3 για τους Μαχητές, οι οποίοι κέρδισαν και τη πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Survivor: Τσακώθηκαν Γιάννης Χατζηγεωργίου και Βαλάντης στο αγώνισμα ασυλίας

Ένα λάθος του Γιάννη Χατζηγεωργίου στάθηκε αρκετό για να εξοργίσει τον Βαλάντη και να του βάλει τις φωνές στον στίβο μάχης του Survivor. Οι Διάσημοι είχαν μία… κακή μέρα και έχασαν από νωρίς το προβάδισμα στο αγώνισμα ασυλίας με αποτέλεσμα να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα.

Το λάθος του ηθοποιού προκάλεσε την έκρηξη του τραγουδιστή που φώναξε: «δεν γίνεται εσύ που ξέρεις τόσο καλά αγγλικά να πηγαίνεις εκεί και να κάνεις λάθος!». «Παιδάκι μου μπερδεύτηκα» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για να απαντήσει ο Βαλάντης: «μπερδεύτηκες, μπερδεύεις και τον παίκτη τώρα».

«Όλους τους προηγούμενους σωστά τους έκανα ρε Βαλάντη. Σταμάτα ρε Βαλάντη να μου τη λες συνέχεια! Κάθε 5 λεπτά μου τη λες! Αν δεν με θέλεις, να με διώξεις. Δεν μπορώ άλλο, τι είναι αυτό που κάνεις; Δεν μπορώ, σταμάτα Βαλάντη σε παρακαλώ! Με έχεις βάλει στην μπούκα! Δεν μπορώ! Λυπάμαι, τέλος!» φώναξε εν εξάλλω ο ηθοποιός για να του πει ο τραγουδιστής «σταμάτα να κάνεις τον ξερόλα τουλάχιστον»

Survivor 2022: Η Μυριέλλα κατέρρευσε και ο Γιώργος έτρεξε να τη σώσει

Ο Γιώργος Κατσαούνης έσπευσε να βοηθήσει τη Μυριέλλα, καθώς η παίκτρια του Survivor 2022 δυσκολεύτηκε μετά τη δοκιμασία και κατέρρευσε.

Η Μυριέλλα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στη μονομαχία και ο Γιώργος Κατσαούνης έσπευσε να τη βοηθήσει παίρνοντάς τη εκτός στίβου. «Μου κόπηκε η ανάσα» είπε η παίκτρια του Survivor 2022.

Οι συμπαίκτες της της έδωσαν νερό όσο την κρατούσε ο Γιώργος για να ηρεμήσει, με την ίδια να μιλάει με δυσκολία και να λέει ότι δεν νιώθει τα χέρια της και πως της κόπηκε η ανάσα.

«Πρέπει οι πιο μικροκαμωμένες να πηγαίνουμε με μία πιο ψηλή… Συγγνώμη παιδιά», είπε με κλάματα, με τους συμπαίκτες της να την καθησυχάζουν.

Σημειώνεται πως το αμοιβαίο ενδιαφέρον ανάμεσα στην ηθοποιό Μυριέλλα Κουρεντή και τον αγρότη Γιώργο Κατσαούνη έγινε φανερό από τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι.

Survivor spoiler ασυλια 4/1: Ποια ομάδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλία

Χωρίς να… ιδρωσουν ιδιαίτερα οι Μαχητές ήταν καλύτεροι.

Κατάφεραν με άνεση να κάνουν το 1-0 στα αγωνίσματα για τις ασυλίες.

Απόψε έχουμε αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και το προβάδισμα είναι ξεκάθαρο.

Οι μπλε δείχνουν πιο δυνατοί.

Θα καταφέρουν να κάνουν τελικά το 2-0;

Σε λίγο θα επανέλθουμε με το οριστικό Spoiler.

Πηγή: newsme.gr

Back to top button