Survivor Spoilers

Survivor spoiler επαθλο 15/2: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Survivor spoiler επαθλο 15/2: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Survivor spoiler επαθλο 15/2: Απόψε, στο ριάλιτι επιβίωσης, θα δούμε αγώνα για το έπαθλο, αν και όλοι περιμένουν την αυριανή αποχώρηση!

Δεν λένε να ησυχάσουν με τίποτα οι Μαχητές στο Survivor. Από τη μία η άδικη κατά πολλούς υποψηφιότητα του Ανδρέα και από την άλλη ένα νέο ζήτημα με βαρύ αντίκτυπο για τους εμπλεκομένους.

Οι παίκτες των Μπλε που έχουν στρατευτεί υπό την αιγίδα του Σάββα, κατηγόρησαν το παρεάκι Ασημίνας, Πελαγίας και Σοφιάννας που ασχολούνται με τη διαχείριση των μερίδων, για άδικη κατανομή ποσότητας φαγητού στους συμπαίκτες τους.

Οι ίδιες προφανώς το αρνήθηκαν και φάνηκε να προσβάλλονται αρκετά, με αποτέλεσμα μία γενικευμένη σύρραξη που λίγο έλειψε με τον Ανδρέα και τον Κατσαούνη να πιάνονται στα χέρια.

Το έφτασε και στο Συμβούλιο του Νησιού όπου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον για πολλούς αρνητικούς λόγους που ξεφεύγουν από τα πλαίσια του παιχνιδιού.

Από το όλο χάος που επικράτησε ξεχώρισαν οι λεπτομερείς αποκαλύψεις του Σάββα για τη μοιρασιά του φαγητού στους Μπλε, η προσωρινή αποχώρηση Κάτιας και Ασημίνας από το Συμβούλιο για να ηρεμίσουν, καθώς και η επάνοδος της Κάτιας στο ζήτημα, που φάνηκε να την έθιξε και να την φόρτισε αρκετά συναισθηματικά.

Survivor: Και η Δεύτερη ασυλία στους Κόκκινους – Υποψήφιοι ο Ανδρέας, ο Μαρτίκας και η Πελαγία

Στο αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κάνουν το 2 στα 2 και να υποχρεώσουν τους Μαχητές να δώσουν ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ορισμένοι Μαχητές είχαν προηγουμένως εκφράσει την άποψη ότι η ομάδα τους ίσως θα ήταν καλύτερα να χάσει μερικούς παίκτες, για να μείνουν οι δυνατοί και να μπορέσουν να ανακάμψουν αγωνιστικά.

Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να δικαιολογεί το ευρύ σκορ (10-4) με το οποίο κέρδισαν οι Διάσημοι.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος άπαντες σοκαρίστηκαν με τους τραυματισμούς του Τάκη και της Μέης. Και οι δύο παίκτες εγκατέλειψαν τον στίβο μάχης.

Μετά την ήττα τους οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα και η κάλπη έδειξε την Πελαγία.

Ακολούθως ο Σάββας έχοντας το κολιέ της ατομικής ασυλίας και την ευθύνη που αυτό συνεπάγεται υπέδειξε για τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δύο αυτοί παίκτες συμπλήρωσαν την τριάδα των υποψηφίων και μαζί με τον Ανδρέα απευθύνθηκαν προς το τηλεοπτικό κοινό και ζήτησαν να μείνουν στο παιχνίδι.

Survivor spoiler επαθλο 15/2: Εξοργισμένη η Κάτια Ταραμπάνκο – «Γράφουν στις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες»

Πύρινο λόγο έβγαλε η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor, η οποία αποχώρησε μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου από το αποψινό συμβούλιο του νησιού.

Οι δυο τους δεν μπορούσαν να αντέξουν την ένταση που δημιουργήθηκε στην ομάδα των Μαχητών κι όταν επέστρεψαν τοποθετήθηκαν για το θέμα που προέκυψε. Μάλιστα η Κάτια έγινε έξαλλη με όσα ακούστηκαν κι ανέφερε:

«Το θέμα που τέθηκε είναι πολύ σοβαρό. Όλοι ξέρουμε πως η δύναμη της τηλεόρασης είναι η μεγαλύτερη.

Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις «έκλεψε», «κλέφτρα» και πήρε φαγητό από εμένα, αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτήν τη δύναμη της λέξης και πως μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας από ένα σημείο και μετά.

Τη δουλειά μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και το πως μιλάνε στους κοντινούς μας φίλους.

Υπήρξα πάρα πολύ σε αυτή τη θέση πέρυσι λόγω πείνας. Οπότε σας παρακαλώ, πριν μιλήσετε, επειδή είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, είναι θολωμένο το μυαλό κι οι λέξεις είναι ηχηρές, να είστε σίγουροι ότι είναι έτσι.

Είναι παιχνίδι κι έξω στη ζωή πάνε και μας σταυρώνουν. Γράφουν στις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες, μας ακυρώνουν δουλειές, μας καταστρέφουν.

Οπότε θα μιλάτε πολύ σοβαρά και θα χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά το λεξιλόγιό σας».

Survivor spoiler επαθλο 15/2: «Γύρισε κι είπε τον Σάββα νταβατζή»

Στο στόχαστρο βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor κι ο τρόπος που συμπεριφέρεται γίνεται συνεχώς αντικείμενο συζήτησης.

Συγκεκριμένα η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου έγινε έξαλλη με το πως μίλησε για τον Σάββα Κάλφα: «Ποια βούληση; Χθες γύρισε κι είπε τον Σάββα νταβατζή.

Ο Γιώργος δεν ξέρει να μιλήσει. Δεν έχει ούτε ήθος ή αρχές.

Στην αρχή τον δικαιολογούσα γιατί έλεγα ότι είναι παιδί του χωριού, έχει μείνει σε παγκάκια, δεν έχει σπουδάσει.

Τον δικαιολογούσα αλλά μέχρι ένα σημείο. Από εδώ και πέρα δε θα ασχολούμαι μαζί του. Αν δεν μπορεί να κάνει διάλογο μαζί μου και δεν μου μιλά σωστά, δε θα απαντώ ποτέ».

Survivor spoiler επαθλο 15/2: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Πηγή: newsme.gr

Back to top button