Survivor Spoilers

survivor spoiler επαθλο 19/4: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

survivor spoiler επαθλο 19/4: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

survivor spoiler επαθλο 19/4: Επαθλο φαγητού σημερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια ομάδα θα κερδίσει. Κόκκινοι ή μπλε.

Αν κι αρκετοί θα περίμεναν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα ήταν το μεγάλο «φαβορί» να βγει υποψήφιος, αυτό δεν συνέβη καθώς κέρδισε την ατομική ασυλία.

Έπειτα από ένα εκρηκτικό συμβούλιο, ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη ψηφοφορία καθορίστηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Από την άλλη η Ναυσικά, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία για την κόκκινη ομάδα κι εξασφάλισε για ακόμα μια εβδομάδα την παραμονή της στο παιχνίδι, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Τζο Μαριδάκη ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τον Άρη Σοϊλέδη.

Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε δριμύ «κατηγορώ» κατά του Άρη για το γεγονός ότι ποτέ δεν τον έχει στηρίξει κι έχει δημιουργήσει υποομάδα με την Σοφιάννα Αβραμάκη, τον Μαίη Εμμανουηλίδου και τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Survivor: Στους Κόκκινους η δεύτερη ασυλία – Οι 4 υποψήφιοι -Δείτε βίντεο

Μετά από μια ακόμη εξαιρετική και γεμάτη ανατροπές αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και να αναγκάσουν τους Μπλε να βγάλουν και εκείνοι δύο υποψηφίους προς αποχώρηση.

Η κόκκινη ομάδα ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, και κατάφερε να επικρατήσει ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ. Το έπαθλο κρίθηκε σε αγώνα μπαράζ γιατί οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες σε νίκες.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό της Ασημίνας στο ίδιο εμπόδιο που είχε τραυματιστεί ο Άρης Σοϊλέδης.

Οι Μπλε είχαν αναφέρει ότι σε περίπτωση ήττας είχαν επιλογές να ψηφίσουν άτομα προς αποχώρηση, εννοώντας τον Κ. Εμμανουήλ. Για κακή τους τύχη όμως ο Εμμανουήλ κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα.

Στο ίσως πιο επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, οι Μπλε ψήφισαν ως υποψήφια προς αποχώρηση τη Σοφιάννα.

Με τη σειρά του ο Κ. Εμμανουήλ έπρεπε να δείξει έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση. Εκείνος προς έκπληξη των περισσοτέρων, αν όχι όλων, έβγαλε υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη. Όπως ήταν φυσικό η απόφασή του αυτή προκάλεσε αναστάτωση στην κόκκινη ομάδα.

Από την άλλη η Ναυσικά δεν είχε καμία διάθεση να μας εκπλήξει και ξανά έβγαλε υποψήφια την Τζο.

Survivor: Εκτός ελέγχου Άρης & Τάκης – Επενέβησαν άτομα της παραγωγής -Δείτε βίντεο

Μεγάλος καυγάς και πρωτοφανή ξεσπάσματα στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού. Όλα ξεκίνησαν μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας για τους Μπλε, και την κατάκτηση της ατομικής ασυλίας από τον Κ. Εμμανουήλ.

Οι Μπλε που διατυμπάνιζαν ότι είχαν λυμένο το ζήτημα της ψηφοφορίας, αναγκάστηκαν να επαναπροσδιορίσουν τον σχεδιασμό τους καθώς δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν τον Κ. Εμμανουήλ.

Αυτό δημιούργησε τριβές, που εκδηλώθηκαν στον απόλυτο βαθμό κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, και ουσιαστικά χώρισε την ομάδα σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Η πρώτη έκρηξη ήρθε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της κάλπης, και της υποψηφιότητας της Σοφιάννας.

Η παίκτρια των Μπλε κατηγόρησε τη Βρισηίδα ότι εκείνη δρομολόγησε την υποψηφιότητά της. Είπε μάλιστα ότι μετάνιωσε που δεν την έβγαλε η ίδια υποψήφια, όταν είχε την ευκαιρία.

Ο καυγάς κράτησε αρκετά και έβαλε τα θεμέλια για τη δεύτερη έκρηξη που ξέσπασε, αυτή του Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής των Μπλε, βρέθηκε από το πουθενά υποψήφιος με απόφαση του Κ. Εμμανουήλ.

Αυτομάτως συμπέρανε ότι ο Εμμανουήλ έχει υποκινηθεί από άλλους και δεν πρόκειται για απολύτως δική του απόφαση.

Για την ακρίβεια κατηγόρησε τον Τάκη ότι βρίσκεται πίσω από την υποψηφιότητά του.

Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και η κατάσταση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό που αναγκάστηκαν να παρέμβουν άτομα της παραγωγής.

Ο Γιώργος Λιανός απέβαλε και τους δύο παίκτες από το Συμβούλιο, και η διαδικασία συνεχίστηκε.

survivor spoiler επαθλο 19/4: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Eκτίμηση είναι ότι οι Κόκκινοι θα κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού.

Πηγή: newsme.gr

Back to top button