Survivor Spoilers

survivor spoiler επαθλο 2/4: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

survivor spoiler επαθλο 2/4: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

survivor spoiler επαθλο 2/4: Επιστρέφει στις οθόνες μας απόψε το ριάλιτι επιβίωσης με έπαθλο φαγητού. Ποια ομαδα κερδίζει. Κόκκινοι ή Μπλε;

Μπορεί η αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή και το πάρτι ένωσης που πλησιάζει να έχει τραβήξει την προσοχή στο Survivor ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει και το έπαθλο φαγητού.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου θα δούμε ένα ενδιαφέρον αγώνισμα καθώς οι μπλε έχουν πάρει τα πάνω τους στους τελευταίους αγώνες σαρώνουν όλες τις νίκες.

Ωστόσο το κλίμα που επικρατεί στην παραλία της μπλε ομάδας δεν είναι το καλύτερο.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή η οποία είναι μία απώλεια για τους κόκκινους καθώς η παίκτρια των κόκκινων τα πήγαινε αρκετά καλά στον αγωνιστικό στίβο.

Η 35χρονη ηθοποιός ήταν σημαντικός παράγοντας για το ισχυρό γυναικείο κομμάτι των κόκκινων.

Μεγάλη απώλεια έχουν και οι μπλε, καθώς θα πρέπει να στερηθούν τις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτη του παιχνιδιού. Ο Άρης Σοϊλέδης θα μείνει εκτός για δέκα μέρες.

Βέβαια, στο τελευταίο αγώνα επάθλου αγωνίστηκαν χωρίς τον Άρη και κέρδισαν.

Κουρεντή: «Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την “πέσει”»

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε στο Love it μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

«Κάθε φορά που έφευγε ένας παίκτης ζήλευα. Αν έβγαινα εγώ κι ο Γιώργος στον τάκο θα έμενα και θα την πλήρωνε το τρίτο άτομο, για να “παραμείνει” η ιστορία στο παιχνίδι.

Ο Άρης κόλλησε με τη Νυσικά και καταλάβαινα ότι δεν αληθινός απέναντί μου. Σε κάποια φάση με κατηγορούσε ότι είμαι τρελή, ότι κουράζω, ότι δεν με αντέχει, ότι άμα γίνει διαχωρισμός θα με στείλει στους απέναντι.

Η Ναυσικά είχε πει πράγματα ότι την έχω κουράσει. Ήταν όμως το μοναδικό μου στήριγμα».

Ποιον θεωρεί καλύτερο παίκτη (και δεν είναι ο Άρης);

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κάτι αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα. Το φλερτ σε βγάζει από τα αδιέξοδα και αυτό μου συνέβη με τον Κατσαούνη. Όταν πεινάς η προοπτική να πας στο αγώνισμα και να δεις αυτό που σε φλερτάρει είναι ωραίο.

Ο Κατσαούνης είναι από τους άντρες που προστατεύουν μία γυναίκα. Η ανάγκη όντως έγινε έλξη.

Έχω γνωρίσει αρκετούς αγρότες λόγω της γιαγιάς μου.

Νομίζανε ότι το έκανα για τηλεοπτικούς λόγους. Είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη. Όμως ήταν εντελώς διαφορετική η σχέση μας με τον Τζον. Δεν ένιωσα ότι έχω κάποιον που τον κερατώνω.

Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την “πέσει”. Είπα ένα ψέμα και το χρησιμοποίησαν εναντίον μου.

Εγώ ήμουν αυτή που ήθελα να το ξεκόψουμε ενώ ο Γιώργος ήταν ο πονηρός. Μου είχε πετάξει ατάκα ότι “αν γυρίσω να πω ότι θέλω να σε βγάλω για φαγητό στο πάρτι της ένωσης θα πας 100% στο πάρτι”.

Ο Άρης είπε ότι πουλάει το φλερτ και να το συνεχίσω και η Ναυσικά μου είπε να αφήσω ένα παραθυράκι» είπε μεταξύ άλλων.

survivor spoiler επαθλο 2/4: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Από το τρέιλερ του Survivor βλέπουμε πως στην παραλία των μπλε οι εντάσεις συνεχίζονται με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος βρίσκεται σε μόνιμη κόντρα με τον Τάκη.

Ο στίβος μάχης του Σαββάτου θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους καθώς είναι μακρύς και με πολλή λάσπη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι μπλε θα είναι αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού συνεχίζοντας το σερί τους.

Survivor: «Απασφάλισε» η Ναυσικά – «Δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανένα»

Ο κακός χαμός επικράτησε στο Survivor ανάμεσα σε Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και στον Σπύρο Μαρτίκα για σχόλια που έκανε ο τελευταίος για όρια ηλικίας και δυνατά συμβόλαια.

«Με έκανε να νιώσω άβολα ότι δεν δίνω ευκαιρία στα νέα παιδιά. Δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανένα και να μη δέχεται καμία γυναίκα είτε είναι 38, 48 ή 58.

Τα όνειρα που έχει κάθε άνθρωπος είναι πηγή ζωής κι ενέργεια. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία.

Δεν καταλαβαίνω γιατί καταδικάζεις τους ανθρώπους; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ και στερείς τη θέση σου από ένα νέο άνθρωπο;

Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor για να πεις ποιος θα αποχωρήσει;» ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Επειδή μιλάς και για παχιά συμβόλαια, που δεν σε αφορά. Εδώ είμαστε για δικά μας όνειρα, για την οικογένειά μας, τη φιλαρέσκειά μας κι όλα προσωπικά συμφέροντα.

Έχεις ψεύτικο αλτρουισμό και να ζητήσεις συγγνώμη.

Οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο. Έχω δουλέψει πάρα πολύ, η οικογένειά μου πεινούσε κι είμαι περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ» έκλεισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Πηγή: newsme.gr

Back to top button