Survivor Spoilers

survivor spoiler επαθλο 22/3: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

survivor spoiler επαθλο 22/3: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

survivor spoiler επαθλο 22/3: Σημερα στο ριλαιτι της επιβιωσης θα δουμε αγωνισμα για επαθλο επικοινωνια. Ποια ομαδα κερδιζει;

Μετά από ένα χαμένο έπαθλο φαγητού και μία χαμένοι ασυλία, η νέα κόκκινη ομάδα έδειξε ότι έχει σφυγμό και κατάφερε να επικρατήσει με σχετική ευκολία έναντι των Μαχητών.

Σημείο κλειδί του αγωνίσματος, ο ιδιαίτερος στόχος που δυσκόλεψε ακόμη και τους ικανότερους. Ο άλλοτε αήττητος Άρης μετά βίας κατάφερε να φέρει ένα πόντο στην ομάδα του.

Μετά το αγώνισμα ασυλίας οι Μπλε έπρεπε να δώσουν μια ακόμα μάχη, αυτή τη φορά μεταξύ τους, στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Εκεί νικητής ήταν ο Άρης.

Όσον αφορά το Συμβούλιο του Νησιού η κάλπη επιφύλασσε μια έκπληξη. Μετά από αρκετές ψηφοφορίες, αποχωρήσεις παικτών, νεύρα, τσακωμούς, προσβολές, μηνύσεις κ.τ.λ. το όνομα του υποψηφίου που προέκυψε από την μπλε κάλπη δεν ήταν Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατάφερε να τον εκθρονίσει.

Λίγο ο έντονος χαρακτήρας του Τάκη, λίγο η αγωνιστική άνοδο του Σπύρου συνέθεσαν μία κατάσταση στην οποία οι Μπλε έκριναν ότι προέχει η αποχώρηση του μισθοφόρου.

Ωστόσο ήρθε δευτερόλεπτα αργότερα ο Άρης με την ατομική του ασυλία να τα γκρεμίσει όλα, αναγνωρίζοντας ωστόσο την προσφορά του φαρμακοποιού στην ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη ο ήδη υποψήφιος από την Κυριακή Ανδρέας, εκτός των δύο μπλε ανδρών, θα βρεθεί αντιμέτωπος και με την Μυριέλλα, την οποία υπέδειξε χωρίς ίχνος συμπόνιας ο Κατσαούνης.

Survivor: Στα χωρίσματα Ασημίνα & Σοφιάννα –Τρίτο πρόσωπο η Σταυρούλα

Οι άλλοτε αχώριστες μαχήτριες βλέπουν την φιλική σχέση που είχαν δημιουργήσει να δοκιμάζεται εξαιτίας των αντίπαλων συμφερόντων των ομάδων τους. Ασημίνα και Σοφιάννα κάποτε χαριτολογώντας μιλούσαν για τη φιλία τους σαν να επρόκειτο για μία ερωτική σχέση.

Πλέον συμπεριφέρονται σαν χωρισμένο ζευγάρι με τρίτο πρόσωπο την Σταυρούλα.

Η συναθλήτρια της Ασημίνας, που λίγο μετά την είσοδό της στο παιχνίδι είχε αποκαλυφθεί ότι πριν μπει εκφράζονταν με προσβλητικό τρόπο για το βουνό, φαίνεται πώς έχει καταφέρει να διαγράψει από την μνήμη της το περιστατικό αυτό και τους καυγάδες που δημιούργησε.

Δεδομένης της νέας σύνθεσης των ομάδων, Σταυρούλα και Ασημίνα βλέπουν τη Σοφιάννα σαν αντίπαλο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από την πλευρά της η παίκτρια των Μπλε φαίνεται να επηρεάζεται τόσο από την απουσία της φίλης της, όσο και από το γεγονός ότι εκείνη εκθειάζει την Σταυρούλα.

Η Ασημίνα πάλι δεν δείχνει να συμπάσχει με τις ανησυχίες της πρώην συμπαίκτριάς της. Προτάσσει ως επιχείρημα την νέα πραγματικότητα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν δείχνει την αναμενόμενη ευαισθησία όπως πρώην συμπαίκτρια και κολλητή της.

Η Σοφιάννα σταδιακά φαίνεται να αποδέχεται τα νέα δεδομένα και να σκληραίνει τη στάση της απέναντι στο βουνό. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει μετανιώσει και για το μασάζ καλωσορίσματος που απλόχερα είχε προφέρει στην Σταυρούλα.

survivor spoiler επαθλο 22/3: : «Η Ευρυδίκη πουλά παραμύθι εδώ μέσα»

Περίεργα ένιωσαν ο Γιώργος Κατσαούνης κι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor, ακούγοντας την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αναφέρει τόσο εύκολα πως νιώθει πολύ καλά με τη σύσταση της νέας της ομάδας.

«Θα ήθελα να πω για την Ευρυδίκη στο χθεσινό συμβούλιο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος φτιάχνει καινούρια οικογένεια σε 48 ώρες.

Εγώ είμαι τώρα στους Κόκκινους και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Η Ευρυδίκη είπε στο συμβούλιο ότι νιώθει ήδη μπλε και την εμψυχώνουν.

Στη δική μου σειρά παραδέχθηκα κρυφά σε συνέντευξη ότι νιώθω μπλε κι ότι τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολλά και δεν μπορώ να τα ξεχάσω…

Είμαι σίγουρος ότι η Ευρυδίκη δεν δένεται με άτομα και δεν πρόκειται να δεθεί ούτε με την μπλε ομάδα και πουλά παραμύθι εδώ μέσα » είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Τα λεγόμενα της Ευρυδίκης δεν έχουν καμία λογική γιατί η κόκκινη ομάδα διασπάστηκε από τις δολοπλοκίες της. Ο νοών νοείτω» πρόσθεσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Survivor: Απηύδησαν με τον Τάκη – Άλλαξε (ξανά) τα όσα είπε

Άλλα δηλώνει τη μια κι άλλα την άλλη ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor.

Συγκεκριμένα ο παίκτης μίλησε για τη συγγνώμη του Στάθη Σχίζα κι ανέφερε: «Το συμπέρασμα είναι ότι δεν με ικανοποιούν όσα είπε ο Στάθης Σχίζας.

Είπε ότι χθες μου ζήτησε συγγνώμη κι αυτό έγινε επάνω στο παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου μού έλεγαν να είμαι ήρεμος.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, είμαι έντονος κι αυθόρμητος. Εκδηλώνω κάτι παραπάνω με πάθος. Αν προσπαθούν να μειώσουν το χαρακτήρα μου, δεν με ενδιαφέρει καν… Είπε μια συγγνώμη προς το πρόσωπό μου, που δεν τη θεωρώ αληθινή και πραγματική.

Του τύπου έλα μωρέ, τι έγινε και ποιος είσαι εσύ… Ήθελα να παραδεχτεί ότι ήταν βίαιος αλλά δεν το έκανε. Είναι δικαίωμά μου, αν θα δεχτώ τη συγγνώμη κάποιου. Έπρεπε μεταξύ μας να μου ζητήσει συγγνώμη σαν άντρας, όχι μπροστά στις κάμερες».

Μάλιστα ο Άρης Σοϊλέδης απηύδησε που ο Τάκης ανέφερε ξανά πως ο Στάθης ήταν βίαιος διότι οι υπόλοιποι δεν είδαν κάτι τέτοιο.

survivor spoiler επαθλο 22/3: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που κερδίζει είναι η κόκκινη!

Πηγή: newsme.gr

Back to top button