Survivor Spoilers

survivor spoiler επαθλο 9/3: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα – Αυτος αποχωρει

survivor spoiler επαθλο 9/3: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα - Αυτος αποχωρει

survivor spoiler επαθλο 9/3: Σήμερα είναι Τετάρτο και έχουμε: και αποχωρηση και αγωνισμα για επαθλο το φαγητο. Διάσημοι ή Μαχητές;

Αυτή την εβδομάδα, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που έκαναν το 2-0 στις ασυλίες και έτσι οι Μπλε θα πουν… αντίο σε ένα παίκτη.

Από εκεί και πέρα, απόψε, εκτός από την αποχώρηση θα δούμε αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού.

Ολα θα τα αναλύσουμε στο άρθρο αυτο… Οπως πάντα!

Πριν από αυτό όμως ας δούμε τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες…

Survivor: Έχασαν στον πόντο και τον πέταξαν στον λάκκο της υποψηφιότητας

Σε μια δοκιμασία που εξελίχθηκε σε θρίλερ μονομάχησαν στο Survivor της Κυριακής Διάσημοι και Μαχητές για την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας.

Το αγώνισμα διήρκεσε πάρα πολύ ώρα και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Κυριολεκτικά στον πόντο, του Άρη Σοϊλέδη, τη νίκη κατάφερε να πάρει η κόκκινη ομάδα του Survivor με αποτέλεσμα να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί, δηλαδή, όπου τον πρώτο λόγο θα είχε η ομάδα των Μαχητών.

Εκεί, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής του Survivor συνομίλησε με την μπλε ομάδα για να ακολουθήσει στη συνέχεια η ψηφοφορία από την οποία θα προέκυπτε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ασφαλής ήταν η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου η οποία κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Και η κάλπη για του Μαχητές μίλησε. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor: Συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι σε βαρύ κλίμα

Στο συμβούλιο του Survivor βρέθηκαν, για ακόμη μια φορά, Διάσημοι και Μαχητές τη νύχτα της Δευτέρας ύστερα από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Και αυτή τη φορά, δε, τον πρώτο λόγο είχε η μπλε ομάδα η οποία και ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την κόκκινη ομάδα.

Έτσι, οι Διάσημοι συνεχίζουν ασφαλείς τη διαδρομή στο Survivor ως την ερχόμενη εβδομάδα.

Κάτι το οποίο δεν ισχύει, όμως, για την μπλε ομάδα οι οποία θα μετρήσει ακόμη μια απώλεια.

Όταν οι παίκτες των Μαχητών συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor, στο συμβούλιο του νησιού, έπρεπε και πάλι να ψηφίσουν όποιον συμπαίκτη τους θεωρούν τον πλέον αδύναμο κρίκο.

Στην πρώτη ψηφοφορία η κάλπη έδειξε το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα και σε αυτό το επεισόδιο ήρθε να συμπληρωθεί η ομάδα των υποψηφίων για την μπλε ομάδα στο Survivor.

«Οι Μαχητές μίλησαν και η απόφαση έχει παρθεί» όπως αρέσκεται να τονίζει και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός και έδειξε το όνομα του Σάββα Κάλφα σε βαρύ μάλιστα κλίμα ύστερα από την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Στη συνέχεια η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, η οποία κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, έστειλε στον τάκο την Σταυρούλα Χρυσαειδή με πολλές αιχμές στο πρόσωπο της.

survivor spoiler επαθλο 9/3: Ποιος αποχωρεί αυτή την εβδομάδα;

Πρωταγωνιστής της τηλεθέασης και τα Σαββατοκύριακα είναι το Survivor που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Ειδικότερα, το Σάββατο 5/3 το Survivor ήταν πρώτο στη ζώνη του με ποσοστό 26,9% στο σύνολο και 23,7% στο δυναμικό κοινό ενώ και την Κυριακή 6/3 το πρόγραμμα διατήρησε την πρώτη θέση με ποσοστό 23,1 στο γενικό σύνολο και 23,4% στο δυναμικό κοινό.

Η καλύβα των «Μαχητών» έχει γίνει άνω κάτω μετά από τα όσα ειπώθηκαν στο δεύτερο Συμβούλιο Υποψηφιοτήτων.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε πλέον στο στόχαστρο από την ομάδα της και όλα δείχνουν πως πίσω από αυτό βρίσκονται οι… «Διάσημοι».

Μετά τους χαρακτηρισμούς που άκουσε από τον Σάββα Κάλφα, ότι είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας, ο Γιώργος Κατσαούνης, περνάει στην αντεπίθεση.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται, όπως κάθε εβδομάδα, στο επεισόδιο της Τετάρτης. Η αποχώρηση αυτή τη φορά αφορά μόνο τους Μαχητές.

Η Μπλε Ομάδα έχασε και τις δύο ασυλίες, έτσι στον τάκο βγήκαν οι: Σπύρος Μαρτίκας, Σάββας Κάλφας και Σταυρούλα Χρυσαείδη. Ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο;

Σύμφωνα με ταspoiler που κυκλοφορούν, από το Survivor φαίνεται πως αποχωρεί ο Σάββας Κάλφας.

survivor spoiler επαθλο 9/3: Ποια ομαδα κερδιζει σημερα

Εκτός όμως από την αποχώρηση, σήμερα, θα προηγηθεί το έπαθλο για το φαγητό.

Θα καταφέρουν οι Μπλε να πάρουν κάποια νίκη;

Η απάντηση είναι οχι.

Οι Διάσημοι συνεχίζουν να νικούν!

Πηγή: newsme.gr

Back to top button