Survivor Spoilers

survivor spoiler υποψήφιοι 18/4: Αυτοί ειναι 4 προς αποχωρηση

survivor spoiler υποψήφιοι 18/4: Αυτοί ειναι προς αποχωρηση

survivor spoiler υποψήφιοι 18/4: Ποιοι παικτες ειναι υποψηφιοι προς αποχωρηση αυτη εβδομαδα. Συνεχίζονται οι μάζες στο ριάλιτι…

Έφτασε πάλι αυτή η ωραία στιγμή που ο Γίωργος Λιανός δίνει στη δημοσιότητα την πραγματική κατάταξη δυναμικότητας των παικτών των δύο ομάδων στο Survivor και αφήνει μετέωρα τα επιχειρήματα πολλών που ισχυρίζονται ότι ψηφίζουν αγωνιστικά, ενώ κάθε άλλο συμβαίνει.

Τις προηγούμενες φορές, οι παίκτες αμέσως μετά την ανάγνωση των αποτελεσμάτων, προσήλθαν στην κάλπη και έβγαλαν ως υποψηφίους τους παίκτες που βρίσκονταν στον πάτο της κατάταξης. Συνέβη κάτι τέτοιο αυτή τη φορά;

Ο Γιώργος Λιανός αρχικά ανέγνωσε την κατάταξη και τα ποσοστά επιτυχιών της Κόκκινης ομάδας.

survivor spoiler υποψήφιοι 18/4: Εκεί η Σταυρούλα βρίσκονταν στην κορυφή με σημαντική διαφορά από τη δεύτερη Ασημίνα.

Η Ναυσικά, που πριν από λίγο καιρό είχε κατηγορηθεί από τον Μαρτίκα ότι παρότι είναι η χειρότερη παίκτρια της ομάδας της συνεχίζει να διεκδικεί ατομικές ασυλίες, αυτή τη φορά βρίσκονταν στην προ τελευταία θέση, ενώ για ακόμα μια εβδομάδα φορά το κολιέ.

Τελευταίος ήταν παίκτης για τον οποίο κόπτονταν τόσο η Ναυσικά όσο και ο κουμπάρος Σοϊλέδης, Απόστολος, όταν είχε προκύψει ως υποψήφιος από την κάλπη.

Ο μόνος που έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν θα λάβει υπόψη μόνο το αγωνιστικό κριτήριο προκειμένου να μην εκτεθεί στη συνέχεια, ήταν ο Στάθης.

Παρότι οι Κόκκινοι είχαν πολύ πρόσφατη την κατάταξη δυναμικότητας, προσήλθαν στην κάλπη και ψήφισαν τον Γ. Κατσαούνη και την Τζο, ενώ ο ουραγός Απόστολος δεν έλαβε ούτε μια ψήφο.

Από την άλλη στους Μαχητές, δεδομένου του τραυματισμού του Άρη, ο ποδοσφαιριστής εκτοπίστηκε στη δεύτερη θέση από τον ανώτερο αγωνιστικά Ταλάντσεφ.

Ο Τάλα ανέβηκε αισθητά από την τελευταία μέτρηση και αυτό είναι εμφανές.

Ουραγός για τους Μπλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος όμως μόλις είχε κάνει το απόλυτο στον αγώνα ασυλίας με 2/2 νίκες, και οι άχρωμοι αριθμοί δεν του λέγαν τίποτα.

Όπως είπε αυτό που είδαμε ήταν μόνο η αρχή, ενώ επανέλαβε ότι οι τραυματισμοί του δεν τον αφήνουν να αποδώσει τα μέγιστα.

Survivor: Στους Μπλε η ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος

Τα πανηγύρια της ένωσης τελείωσαν. Τα κεφάλια μέσα. Οι δύο ομάδες στο Survivor έδωσαν την πρώτη τους μάχη για ασυλία ως συγκάτοικοι στην ίδια παραλία πλέον και η ομάδα που κέρδισε ήταν εκείνη των Μπλε.

Γυναίκες και Άντρες των Μαχητών κυριάρχησαν αμφότεροι με το επιβλητικό 6-2.

Οι ηττημένοι Κόκκινοι πέρασαν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, εκεί όπου θριάμβευσε η πολυνίκης του αγωνίσματος Ναυσικά.

Ευτυχώς για την ίδια δεν θα κινδυνεύσει για ακόμα μια εβδομάδα, ενώ θα δώσει και έναν συμπαίκτη της.

Ακολούθως, οι δύο ομάδες προσήλθαν στο Συμβούλιο του νησιού, εκεί όπου οι Κόκκινοι κλήθηκαν να υποδείξουν έναν παίκτη προς αποχώρηση. Ο παίκτης αυτός ήταν ο 5ος δυνατότερος με βάση την κατάταξη που παρουσίασε ο Γ. Λιανός, Κατσαούνης.

survivor spoiler 18/4: Αυτή η ομαδα κερδιζει σημερα τη 2η ασυλια

Μετά την ένωση, οι δύο ομάδες συνυπάρχουν, ωστόσο οι μάχες συνεχίζονται σε άλλο πεδίο!

Φίλοι δεν έγιναν για αυτό παλεύουν για την επιβίωσή τους!

Η μπλε ομάδα έκανε το 1-0 στις ασυλίες. Θα καταφέρει η κόκκινη ομάδα να αντιδράσει;

Και ναι, θα έχουμε ανατροπή, με τους μπλε να χάνουν. Πρόκειται για έκπληξη, καθώς είναι στα πάνω τους!

survivor spoiler υποψήφιοι 18/4: Αυτοί ειναι προς αποχωρηση

Ο πρώτος είναι ο Κατσαούνης.

Δεύτερη υποψήφια η Σοφιάννα.

Ο Αρης Σοϊλέδης και η Τζο Μαριδάκη είναι οι δύο επόμενοι που θα προκύψουν από τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων από τους κατόχους των ατομικών ασυλιών.

Πηγή: newsme.gr

Back to top button