Survivor Spoilers

Survivor spoiler υποψηφιοι 7/3: Αυτοί είναι οι τρεις προς αποχωρηση

Survivor spoiler υποψηφιοι 7/3: Αυτοί είναι οι τρεις προς αποχωρηση

Survivor spoiler υποψηφιοι 7/3: Οι Διάσημοι είναι αυτοί που κέρδισαν τις δύο ασυλίες της εβδομάδας. Οι Μαχητές στον τάκο..

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Survivor 5 στις ακτές του Άγιου Δομίνικου.

Οι διάσημοι είναι αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν τα αγωνίσματα για τις δύο ασυλίες και να στείλουν τους μαχητές στο συμβούλιο για αποχώρηση.

Δείτε παρακάτω στο άρθρο ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι…

Survivor spoiler υποψηφιοι 7/3: Χοντρό επεισόδιο στους διασήμους – Τι ειπώθηκε

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στο Survivor για την ομάδα των Διασήμων και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ η κατάσταση εκτροχιάστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθαν σε μια νέα αψυμαχία με τις βαριές κουβέντες να πηγαίνουν και να έρχονται ενώ ο πρώτος αγώνας ασυλίας ήταν σε εξέλιξη.

Τάκη μην μου ξαναπείς να το βουλώσω» ανέφερε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή για να λάβει την απάντηση από τον συμπαίκτη της, «δεν σου είπα να το βουλώσεις! Δεν σου είπα να το βουλώσεις! Είναι δικαιωμά μου να μην μπορώ να σε ακούω. Έχω τον πόνο μου εδώ πέρα και είσαι μες στα αυτιά μου και γκρινιάζεις».

Μ.Κ.: Ο πόνος σου είναι δικός σου και ευθύνεσαι εσύ για αυτόν επειδή έκανες βλακεία.

Τ.Κ.: Άκουσε με σε παρακαλώ πάρα πολύ!

Μ.Κ.: Δεν σου φταίμε εμείς να βγάζεις τα νεύρα σου πάνω μας.

Τ.Κ.: Άκουσε με σε παρακαλώ πάρα πολύ! Όσο θα είσαι στο Survivor μην μου ξαναμιλήσεις! Μην μου ξαναμιλήσεις! Μην μου ξαναμιλήσεις!

Μ.Κ.: Δεν με ενδιαφέρεις, Τάκη.

Τ.Κ.: Σε παρακαλώ πολύ μην μου ξαναμιλήσεις!

Μ.Κ.: Μην βγάζεις τα νεύρα σου πάνω μου.

Τ.Κ.: Τι δεν καταλαβαίνεις; παίζουν τα παιδιά και γκρινιάζεις για κάτι που έγινε πριν μια ώρα. Δεν είσαι καλά! Σε παρακαλώ πολύ δηλαδή, άσε τα παιδιά να παίξουν.

Survivor spoiler 7/3: Κόντρα μεταξύ Κάτιας και Μυριέλλας

Με λόγια αιχμηρά εκφράστηκε στο Survivor της Κυριακής η Κάτια Ταραμπάνκο για την συμπαίκτρια της, Μυριέλλα Κουρεντή στην παραλία των Διασήμων. Αφορμή για αυτό στάθηκε η νέα, τελευταία ήττα από τους Μαχητές και η συνεισφορά της νεαρής ηθοποιού.

Έτσι, το μοντέλο και πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor τόνισε πως «η ομάδα πεινάει! Πρέπει να δυναμώσει, πρέπει να φύγουν οι αδύναμοι κρίκοι και πρέπει κάποιοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα να κάνουν λίγο πίσω το εγωιστικό τους κομμάτι και αναφέρομαι ξεκάθαρα στην Μυριέλλα.

Η κοπέλα έχει πέσει και αγωνιστικά πάρα πολύ και ψυχολογικά, όχι όμως κάθε βδομάδα εκεί… «Έχω ακόμα να δώσω και έχω ακόμα να δώσω»… Την πρώτη εβδομάδα την άκουγα, ναι, είδα ένα κλικ στα μάτια της αλλά έχουν περάσει δυο εβδομάδες και δεν έχει δώσει ακόμα κάτι».

«Μιλάω εγώ βέβαια αλλά τουλάχιστον τρέχω, ψυχολογικά είμαι καλά και ανεβασμένη. Προσπαθώ. Για την Μυριέλλα θεωρώ πως η προσπάθεια της έχει λήξει εδώ και πάρα πολύ καιρό και πρέπει να σταματήσει να παρακαλάει να παραμείνει στο παιχνίδι γιατί ο κόσμος πεινάει μέσα στην ομάδα και πεινάει πάρα πολύ».

«Η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος φέρεται σαν παιδί. Στο χθεσινό αγώνισμα ήθελε να παίξει στο flug race, αλλά πως γίνεται να θέλει να τρέξει εκεί όταν έχει σκοντάψει στο τρέξιμο; Κοπέλα μου κάνε λίγο πίσω, σκέψου ότι δεν είσαι μόνη σου εδώ πέρα, σκέψου ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν στόχους αλλά προκειμένου αυτοί να πετύχουν μες στην ομάδα πρέπει να τρώει η ομάδα και να γεμίσει το στομάχι της» πρόσθεσε η Κάτια Ταραμπάνκο στην κάμερα του Survivor.

Survivor spoiler: Έβαλε τα κλάματα η Βρισηίδα – Δείτε το λόγο

Σε νέα ήττα οδηγήθηκαν οι Διάσημοι στο Survivor, το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα η Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπάει για την πείνα της. Και αυτό καθώς η νεαρή παίκτρια της κόκκινης ομάδας θέλει όσο τίποτα άλλο να φάει και σύντομα.

«Είχαμε μια πάρα πολύ κακή ημέρα, είμαι πολύ στεναχωρημένη από την απόδοση μου και πεινάω πάρα πολύ και εγώ και η ομάδα μου. Εγώ πεθαίνω της πείνας. Αλλάξαμε στρατηγική, αλλάξαμε και πάγκο αλλά δεν έφταιγε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν ένα πολύ δυνατό ντέρμπι αλλά αυτό δεν έφτασε» σημείωσε, αρχικά, το μοντέλο στην κάμερα του Survivor.

«Νιώθω ότι η ομάδα μου δεν πιστεύει πλέον σε μένα και αυτό μου έχει χαλάσει την ψυχολογία εδώ και εβδομάδες. Το Survivor πέρα από στρατηγική είναι και ψυχολογία και η ψυχολογία μου έχει πέσει στα τάρταρα μετά την ψηφοφορία της ομάδας μου. Και πριν με ψηφίσει ένιωθα ότι δεν με πιστεύουν και δεν με θέλουν στην ομάδα τους.

Δεν πιστεύουν σε μένα και νιώθω πραγματικά όταν παίζω την αύρα τους στο να χάσω έναν πόντο παρά να κερδίσω» πρόσθεσε ακόμα η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Και ο Άρης και η Ναυσικά και η Μυριέλλα, όταν παίζω, το νιώθω σαν αύρα ότι δεν θα χαρούν να φέρω πόντο. Όταν χάσω πραγματικά δεν θα τους νοιάξει και θέλουν να χάσω για να αποδείξουν ότι είμαι αδύνατη παίκτρια».

«Εγώ πεθαίνω της πείνας… Δεν ξέρω γιατί δεν πεινάνε οι άλλοι και γω πεινάω. Εγώ όμως πειράζει και τα παιδιά δεν τους πειράζει που χάνουμε το φαγητό. Τους πειράζει που χάνουμε για λόγους ψυχολογίας για να τη σπάσουμε στους μπλε. Όχι ότι χάσαμε φαγητό. Εγώ στεναχωριέμαι που χάσαμε το φαγητό» πρόσθεσε με δάκρυα πολλά στα μάτια η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor.

Παίζουμε για το φαΐ μας! Δεν έχω να φάω και πεινάω και πολύ στεναχωρήθηκα που χάσαμε αυτό το πράγμα που ήταν σαν ογκρατέν σήμερα και ας είχε λαχανικά, που εγώ δεν τα τρώω, αλλά πεινάω».

Survivor spoiler υποψηφιοι 7/3: Αυτοί είναι οι τρεις προς αποχωρηση

Πάμε όμως στα φρέσκια κουλούρια.

Όπως έχουμε κάνει γνωστό, οι Διάσημοι έκαναν το 2-0 στις ασυλίες.

Σπύρος Μαρτίκας, Σάββας Κάλφας και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πηγή: newsme.gr

Back to top button